Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Giampaolo di Rosa - improvisaatiokonsertti

Kuopio | Alavan kirkko

Italialainen urkuri, pianisti, cambalisti, säveltäjä ja improvisoija Giampaolo di Rosa (s. 1972) vierailee Kuopiossa syyskuussa konsertoimassa ja opettamassa. Di Rosa johdattaa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita vapaan improvisaation saloihin kaksipäiväisellä mestarikurssilla ja esiintyy itse improvisaatiokonsertissa perjantaina Alavan kirkossa.

Dr. Giampaolo di Rosa opiskeli Italiassa, Saksassa, Ranskassa ja Portugalissa useiden maineikkaiden professoreiden johdolla. Giampaolo Di Rosan ohjelmisto on laaja sisältäen huiman määrän sävellyksiä urkumusiikin varhaisista ajoista aina tähän päivään saakka. Hän on esittänyt kokonaistuotannot Girolamo Frescobaldilta, Jan Pieterszoon Sweelinckilta, Johann Sebastian Bachilta, César Franckilta, Franz Lisztilta ja Olivier Messiaenilta. Giampaolo di Rosa sijoittaa usein myös ohjelmiinsa runsaasti sovituksiaan ja improvisaatioitaan. Konserttiestradien ulkopuolella di Rosa on kysytty pedagogi ja monien kansainvälisten urkufestivaalien johtaja.
Giampaolo di Rosa pitää konsertteja ja mestarikursseja Euroopassa, Venäjällä, USAssa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä, Hong-Kongissa, Macaossa Singaporessa ja Australiassa.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Alavan seurakunnan kanssa.

Ohjelma 10 €

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 17.9.–17.9.

  • pe klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Alavan kirkko

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Keihäskatu 5

Postinumero: 

70620

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Järjestäjä: