Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Akkaralli - kesäteatteri esitys

Varkaus | Viljolahden Toukola

Kangaslammin Kesäteatteri esittää kesällä 2019 20-vuotisjuhlan kunniaksi maalaiskomedioistaan tunnetun Heikki Luoman näytelmän Akkaralli musiikillisena versiona. Näytelmän ohjaa Tuomo Salmela.
Akkaralli kertoo ihmisenkaipuusta, maaseudun elosta ja yhteentörmäyksistä. Näytelmän huumori rakentuu vauhdikkaille tapahtumakäänteille, väärinkäsityksille ja sanavalmiille hahmoille. Näytelmän päähenkilö on äitinsä Bertan kanssa asuva aikamiespoika Veijo, joka vaimon löytääkseen lähettää äidin Viron matkan aikana ilmoituksen lehden kontaktipalstalle.
Pian Hurmalaisen tuvassa lappaa naisia ihan riesaksi asti ja Veijo on hätää kärsimässä. Tarjolla on eläinlääkäri, lomittaja, kontaktipalvelun naisia ja naapurin Ulpullakin on oma lusikkansa tässä sopassa. Lopulta selviää Hurmalaisen talon isännyydet ja emännyydet. Monta väärinkäsitystä tarvitaan ennen kuin selviää löytääkö mies sen oikean. Mutta kenet? Yllätys, yllätys, talossa saadaankin juhlia kahdet kihlajaiset samalla kertaa.
Näytelmää ryydittävät tutut iskelmät ja ikivihreät sävelet. Tervetuloa nauttimaan kesäteatterista säällä kuin säällä sisätiloihin Kangaslammin Mantulle tai Viljolahden Toukolaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 10.7. klo 18
  • to 11.7. klo 18
  • la 13.7. klo 18
  • su 14.7. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Viljolahden Toukola

Sijaintikunta: 

Varkaus

Käyntiosoite: 

Viljolahdentie 1717

Postinumero: 

79520

Postitoimipaikka: 

VILJOLAHTI

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Kangaslammin kesäteatteri 040 564 0568

Lippujen hinnat: 

aikuiset 15 e, lapset 7 e

Järjestäjä: 

Kangaslammin Teatteriyhdistys ry