Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vekara-Varkaus festivaaliviikko

Varkaus | Kaupunginkirjasto

VEKARA-VARKAUS 25 VUOTTA
10.-16.6.2019 järjestettävä Vekara-Varkaus festivaaliviikko viettää juhlavuottaan Ystävyys-teemalla.
Itä-Suomen suurin lastenfestivaali kutsuu lapsiperheet ympäri Suomea viihtymään monipuolisen ohjelman pariin. Vekaraviikolla lapsille tarjoutuu mahdollisuus opetella taitoja työpajoissa ja ottaa osaa leikkimielisiin kilpailuihin. Vekara-Varkauden lukuisat yhteistyökumppanit tarjoavat oman upean ohjelmakokonaisuutensa lapsille ja perheille. Vanhemmat, isovanhemmat ja kummit otetaan mukaan hauskanpitoon, kun seikkailut, retket, esitykset ja konsertit tarjoavat parastaan.
Vekarakummi, muusikko ja nukketaiteilija Roosa Halmeen työpajoissa askarrellaan uusia ystäviä, tehdään palikkateatteria ja tehdään tuttavuutta Roosan ystävän Aura-nuken kanssa. Festivaaliohjelma tuo esille ystävyyden tärkeyttä sekä antaa mahdollisuuden hankkia uusia ystäviä hauskanpidon lomassa.
Juhlavuoden kunniaksi on ohjelmistoon otettu suosikkeja vuosien varrelta, mm. Satukierrokset Sampilaitokselle. Festivaalin tähtivieraina nähdään mm. Orffit, Kuopion Sirkus, Mimi ja Kuku sekä Anna Hanski. Lisäksi lapset pääsevät maalaamaan katua, tutustumaan ötököihin ja tekemään Vekarakulkueeseen

Tapahtuma-ajat: 

  • su 16.6.

Tapahtumapaikka: 

Kaupunginkirjasto

Sijaintikunta: 

Varkaus

Käyntiosoite: 

Osmajoentie 1

Postinumero: 

78200

Postitoimipaikka: 

Varkaus

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Lippu.fi/vekara-varkaus

Lipunmyyjät: 

Lippu.fi/vekara-varkaus

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: