Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Bombastico Italo-spektaakkeli

Varkaus | Ravintola Kaks Ruusua

Suomalais-italialaisia huippumuusikoita pursuava italo-orkesteri Bombastico kutsuu yleisönsä unohtumattomalle Alfa-Romeo -ajelulle, jonka soundtrackina soivat saapasmaan särmikkäimmät sävelmät. Yhtyeen musiikissa saattaa kuulla häivähdyksiä italoiskelmästä, spaghetti-westerneistä ja Giorgio Moroderin discohiteistä nykypäivän soundimaailmoilla höystettynä. Bombasticon kyydissä jarrut hajoavat yleensä jo alkumatkasta, mutta lopulta lennämme sävelten siivin turvallisesti perille Napoliin.

Tapahtumapaikkana toimii upea Ravintola Kaks Ruusua. Korkea tila, kristallikruunut, kauniit vanhat huonekalut ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat viihtymään. Konsertissa on väliaika ja tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Ravintolan palvelut ovat käytössäsi konsertin aikana. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet.

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla). Lipunmyynti festivaalitoimistosta alkaa 13.5. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

OSTA LIPUT >>
Esiintyjät:

Harry Gentile

Bombasticon italialais-amerikkalainen vahvistus Harry Gentile paitsi soittaa kitaraa ja hoitaa englanninkieliset lauluosuudet myös paistaa valurautapannussaan fantastisen hyviä pihvejä rosmariini-valkosipuliöljymarinadilla. Itsekin monessa mausteisessa musiikkiliemessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan ammatikseen marinoitunut Gentile kertoo tulleensa omalla laulullaan euroviisukarsinnoissa toiseksi, säestäneensä kymmeniä eri artisteja ja tuottaneensa laboratoriossaan kymmenittäin erilaisia levyjä, tunnusmusiikkeja ja demoja.

Michelle Nopparelli

Laulaja ja mandolinisti Michelle Nopparelli rakastaa italialaista musiikkia kaikissa sen olomuodoissa. Nopparelli työskentelee Bombasticon lisäksi muusikkona ja näyttelijänä suomalaisen musiikkiteatterin parissa. Hänen on nähty näyttelevän muun muassa Mamma Mia -musikaalissa ja soittavan mandoliinia Savonlinnan Oopperajuhlien lavalla kuin myös Ismo Leikolan Muusikot -yhtyeessä. Nopparelli nauttii usein pasta puttanescaa ja Chiantin viinejä sekä hemmottelee itseään iltaisin Limoncellolla.

Luigi Mario

Luigi ”Karva” Mario on heittänyt miljoonia kaikenkarvaisia keikkoja niin bassolla, laulaen kuin myös Italian Castelfidardon kaupungin hanureillakin. Luigin on nähty hämmentävän yleisöään sekä Pahat sudet että Luotetut Miehet -yhtyeissä. Musiikin lisäksi tämä Inkoon ihmissusi tekee myös lastenteatteria.

Ricardo Muratti

Ricardo ”Stracciatella” Muratti on varsinainen herkkusuu. Rytmikäs tiramisun ja pasta gorgozolan suurkuluttaja tarjoaa Bombasticon muusikkojen taustalle svengaavan antipasto-salaatin ja helisevät lautaset. Poskettomalla ruokahalulla varustettu Muratti vaikutti vuosia sittemmin jo eläköityneen Cheekin taustalla. Tänä päivänä hän levittää poolopaitamuodin ilosanomaa muun muassa Elastisen Kulkurit- ja Ismo Leikolan Muusikot -yhtyeissä.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 25.7. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Kaks Ruusua

Sijaintikunta: 

Varkaus

Käyntiosoite: 

Ahlströminkatu 25

Postinumero: 

78250

Postitoimipaikka: 

Varkaus

Puhelinnumero: 

050 5674866, 040 3508420

Sähköposti: 

myynti@kaksruusua.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

25 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Joroisten Musiikkiyhdistys ry

Puhelinnumero: 

+358 40 764 6990

Osoite: 

Järjestäjä: