Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Heikin aktiivimallikiertue

Suonenjoki | Kellarikalleria

Vapun etkoilla Kellarikalleriassa komediallinen monologi Heikin aktiivimallikiertue!

Heikin aktiivimallikiertueen päähenkilö, lannistumaton työnhakija Heikki, täyttää omaa työttömän aktiivisuusehtoaan tekemällä tsemppikiertuettaan ympäri Suomea. Hän valaa kuulijoihinsa äärimmäisen positiivista asennettaan ja uskoaan nykyajan parhaisiin juttuihin; aktivointiin, valinnanvapauteen ja kilpailyhteiskunnan tervehdyttävään voimaan.

Heikki on tunnettu lannistumattomasta asenteestaan. Takana on kuusitoista työnhakukurssia eikä usko kurssinvetäjän oppeihin ole vielä kertaakaan horjunut.

Uupumatta Heikki jaksaa kertoa siitä, miten voimaeläimen askartelutuokiot, työttömien keppijumpat, luurikammon voittamisharjoitukset sekä monet muut kurssintähtihetket ovat tuoneet hänen elämäänsä tärkeää sisältöä.

Kaikki kiertueesta tulevat varat menevät hyvään tarkoitukseen eli lyhentämättömänä kiertuetta organisoivalle työhakukurssin vetäjän firmalle!

Heikin aktiivimallikiertueen ovat yhdessä käsikirjoittaneet esiintyjä Henry Räsänen ja ohjaaja Juhani Joensuu. Esitys kestää noin 40 minuuttia ja se on Maarianvaaran Ohjelmapajan tuotantoa.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 26.4. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Kellarikalleria

Sijaintikunta: 

Suonenjoki

Käyntiosoite: 

Olavi Leskisen katu 12

Postinumero: 

77600

Postitoimipaikka: 

Suonenjoki

Puhelinnumero: 

044 7581473

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

10 €, käteisellä ovelta