Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Voimaa Vanhuuteen Juhla

Suonenjoki | Futuria, auditorio

Suonenjoen kaupunki yhteistyökumppaneineen on ollut vuodesta 2016 alkaen mukana Voimaa Vanhuuteen -ohjelmassa. Ohjelmakauden lopuksi Suonenjoella järjestetään juhla, jossa juhlitaan ohjelman saavutuksia. Voimaa Vanhuuteen Juhla järjestetään Futurialla keskiviikkona 29.1.2020 klo 11.30-15.00. Juhla on yksi Suonenjoen 150-vuotisjuhlavuoden tapahtumista.

Juhla pitää sisällään palveluiden ja toimijoiden esittelypisteitä Futurian aulassa ja Testeriassa sekä seminaarin auditoriossa. Esittelypisteillä pääsee tutustumaan erilaisiin ikäihmisille suunnattuihin palveluihin, kuten siivous- ja kotihoidon palveluihin. Esittelypisteitä voi kiertää omaan tahtiin klo 11.30-13.00.

Klo 13.00 alkavassa seminaarissa kuullaan puheenvuoroja professori Riitta Ahoselta Itä-Suomen yliopistosta, Minna Säpyskä-Nordbergiltä Ikäinstituutista, fysioterapeutti Eeva-Liisa Oikariselta ja vertaisohjaaja Ulpu Kahilahdelta. Juhlan avaa kaupunginjohtaja Juha Piiroinen. Puheiden välissä taukojumpataan ja nautitaan senioritanssiesityksestä. Seminaarin huipennukseksi vanhuspalvelupäällikkö Arja Eeva ja vanhusneuvoston puheenjohtaja Ismo Laine julkistavat kolme parasta ideaa ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ideoita on syksyn aikana kerätty kaikille avoimella ideakyselyllä.

Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleet kaikki asiasta kiinnostuneet. Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumista pyydetään etukäteen 23.1.2020 mennessä. Ilmoittautua voi Eveliina Immoselle p. 044 755 0990.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 29.1.

Tapahtumapaikka: 

Futuria, auditorio

Sijaintikunta: 

Suonenjoki

Käyntiosoite: 

Jalkalantie 6

Postinumero: 

77600

Postitoimipaikka: 

Suonenjoki

Tapahtuman lisätiedot: