Tapahtuma ei ole enää voimassa.

KONSERTTI - Jouluyön tarina - Mira Kunnasluoto

Sonkajärvi | Lyseotien koulun juhlasali

Konserttiin on vapaa pääsy kaikilla, joten toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Konsertin myötä Sonkajärven Helluntaiseurakunta kiittää kaikkia yhteistyötahoja, työmme tukijoita ja kannattajia! Toivotamme Kaikille Rauhallista Joulunaikaa sekä Onnea, Siunausta ja Menestystä Uuteen Vuoteen 2019!

Mira Kunnasluoto on vuoden 2000 tangokuningatar, mutta nykyään esiintyy gospel -laulajana.

https://www.mirakunnasluoto.com/

Nykytilanteestaan Mira kertoo seuraavaa: Bio
Hei! Olen gospel- laulaja Mira Johanna Kunnasluoto (1974). Syntyjäni olen Kouvolan Korialta. Laulajan urani alkoi Seinäjoen tangomarkkinoilla vuonna 2000. Voitin silloin tangokuningattaren kruunun vuosituhannen ensimmäisenä! Sain kiertää Suomea tanssimusiikin parissa ja keikat veivät myös 2001 Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Siirryin 2012 gospelmusiikkiin kutsumukseni mukaisesti. Gospel keikkojen myötä olen saanut käydä myös Espanjassa. Jeesus on tie elämään. Tänäpäivänä laulujeni aihe on Jeesus Kristus, minun Herrani ja Jumalani. Toinen ammattini on puutarhuri, opiskelen myös tällähetkellä Kainuun ammattiopistossa matkaoppaan ammattiin. Valmistun tammikuun loppuun mennessä 2019.

Tulen mielelläni seurakuntaanne musiikkivieraaksi esim. naistenpäivänä, musiikkijumalanpalvelukseen, toritapahtumaanne tai laulamaan jouluisen konsertin. Mahdollisuus on myös konsertoida yhdessä pianistin kanssa gospel- tai joulukonsertin merkeissä esim. kirkoissa. Konsertit toimivat myös yrittäjien juhlissa. Äänentoisto & valot järjestyvät tarvittaessa. Kouluvierailut toimivat hyvin opettajien ja oppilaiden virkistyshetkinä.

Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 2.12. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Lyseotien koulun juhlasali

Sijaintikunta: 

Sonkajärvi

Käyntiosoite: 

Lyseotie 3

Postinumero: 

74300

Postitoimipaikka: 

Sonkajärvi

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

S

Yhteystiedot: 

Reijo Luukkonen 050 438 7710