Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rakkauven ropleema

Siilinjärvi | Seurakuntatalo

Jokainen meistä joskus passikuvansa näköisenä sänkynsä laidalla kysymässä, käykö se rakkaus täälläpäin. Toivomassa, että tulisi ja olisi ehdoitta. Kun semmoisesta on niin vähän kokemusta.

Joskus rakkaus tulee, vaikka sitä ei tilaa, tekee sekopäiseksi ja panee juoksemaan helmat suussa. Joskus tekisi mieli palauttaa se pilalle menneenä tai käyttämättä jääneenä.

Se punaa posket tai polttaa karrelle, eikä tiedä, kumpaa enemmän toivoisi ja kummasta kiittäisi: että sai kokea tämän vai että tältä varjeltui.

Rakkautta on niin monta lajia. Lapsen, nuoren, yksinäisen, miehen, naisen ja vanhan rakkautta. Myrskyä ja tyventä, hellyyttä, intohimoa, omistavaa tai pyyteetöntä.

Sitä kohti me kurkotamme niin kuin syliä. Ja jokainen nainen tietää, mistä on kyse, kun Niskavuoren Loviisa parahtaa: ”Anna minulle rakkautta!”

Jumala rakastaa ja Jeesus, diakonissa virkansa puolesta ja vapaaehtoistyöntekijät ja yhteisvastuukerääjät ja Heikki Hursti.

Mutta kun Jumala loi tämän toisenlaisenkin rakkauden…

***
Rakkauven ropleema kokoaa naisia Siilinjärven seurakuntatalolle lauantaina 19.5. klo 11-14.30 Aino Suholan monologi "Rakkauven ropleema". Mukana Siilinjärven seurakunnasta Satu Väätäinen, Marjaana Kaisto, Airi Heiskanen ja Gospelkuoro Lähde. Ohjelmaan sisältyy lounas ja kakkukahvit. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 11–14.30

Tapahtumapaikka: 

Seurakuntatalo

Sijaintikunta: 

Siilinjärvi

Käyntiosoite: 

Haarahongantie 4

Postinumero: 

71800

Postitoimipaikka: 

Siilinjärvi

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Siilinjärven seurakunta