Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Toivala-säätiön 30-vuotisjuhlanäyttely

Siilinjärvi | Siilinjärven kunnantalon aula

Viime vuonna Toivala-säätiö juhli 30-vuotista taivaltaan. Sen kunniaksi koottu valokuvanäyttely on esillä Siilinjärven kunnantalon Sopukka-näyttelytilassa. Valokuvat esittelevät Toivala-säätiön toimintaa kohdemaissa.

Tervetuloa!

*************************
Toivala-Säätiö perustettiin 1987 kokoamaan yhteen kehitysyhteistyöstä kiinnostuneita pohjoissavolaisia metsä- ja ympäristöalan ammattilaisia yhteen. Säätiön tarkoituksena on edistää maakunnan voimin kehitysmaiden maaseudun kehittymistä ja levittää maakunnassamme tietoa ja osaamista kehitysyhteistyöstä. Säätiön perustivat Pohjois-Savon maakuntaliitto ja Siilinjärven kunta ja taustalla olivat mm Siilinjärven metsäoppilaitos ja Kuopion yliopisto.

Säätiön toimintamuotoja ovat kehittämishankkeet, joita on toteutettu Burkina-Fasossa ja Tansaniassa sekä kehitysyhteistyöhön liittyvä koulutus ja valmennus, jota on toteutettu kotimaassa.

Kehittämishankkeet on toteutettu yhteistyössä kohdemaan ja –paikkakunnan toimijoiden kanssa siten, että hankkeen vaikutuspiirissä olevien kyläläisten osaaminen metsäpuiden taimien tuottamisessa, yksityisten tai kyläkohtaisten metsiköitten perustamisessa ja istutusmetsiköiden hoitamisessa on lisääntynyt ja toiminta on suoraan mahdollistanut ihmisten hyvinvoinnin kasvua. Taloudellisten arvojen lisäksi hankkeilla on ollut myös paikallista sosiaalista ja ekologista merkitystä – lähinnä siten, että istutuksilla tuotettu puu on korvannut luonnonmetsistä saatavaa puuenergiaa.

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 9.1.–9.2.

  • ma klo 8–15.45
  • ti klo 8–15.45
  • ke klo 8–15.45
  • to klo 8–15.45
  • pe klo 8–15.45

Tapahtumapaikka: 

Siilinjärven kunnantalon aula

Sijaintikunta: 

Siilinjärvi

Käyntiosoite: 

Kasurilantie 1

Postinumero: 

71800

Postitoimipaikka: 

Siilinjärvi

Tapahtuman lisätiedot: