Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Romina Bianco & Tango Del Norte: Latinalaisen amerikan ääni

Rautalampi | Rautalammin Työväentalo

Argentiinalaisen tangon konsertti. Argentiinalainen Romina Bianco palaa konsertoimaan Rautalammille yhdessä suomalaisen Tango del Norten kanssa.

Konsertti on Romina Biancon ja Tango del norten kunnianosoitus alansa merkittävimmälle taiteilijalle, Mercedes Sosalle. Ympäri maailmaa rakastetun folklaulajan kauneimmat tulkinnat syttyvät jälleen uuteen loistoon, kun Suomen terävin tango-osaaminen yhdistyy Argentiinan valovoimaisimpiin tähtiin kuuluvan laulajan kanssa.

Romina Bianco on Argentiinan valovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin parin vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen konsertoimaan Tango del norten kanssa. Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Suomessa hän on esiintynyt kutsuttuna artistina mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä sekä Maailmantango-festivaalilla, Tampereella.

Tango del norte on alansa ehdottommista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta tangomusiikista, eteläamerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista. Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti elokuussa 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, ”Che Bandoneon”, Vermontissa Yhdysvalloissa.

Kokoonpano
Romina Bianco, laulu
Sami Pirttilahti, bandoneon
Ville Westergård, piano

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.7. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Rautalammin Työväentalo

Sijaintikunta: 

Rautalampi

Käyntiosoite: 

Kurssilantie 2

Postinumero: 

77700

Postitoimipaikka: 

Rautalampi

Puhelinnumero: 

0400818782

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Petri Virta, kulttuurikoordinaattori, 040 480 4596, petri.vi

Järjestäjä: