Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jotain muuta lainaamassa-kesäteatteri esitys

Pielavesi | Kesäteatteri

Leena ja Irma ovat olleet ystäviä jo vuosia ja kuten muissakin läheisissä suhteissa myös heillä on ryppynsä. Irma on vetänyt herneet nenäänsä Leenan edeltävän tapaamisen sanomisista, mutta päättää kuitenkin ottaa Leenan mukaan miehenhakureissulleen, saadakseen tästä todistajan itselleen. Leena lähtee mielellään ystävänsä matkaan koska häneltä loppui munat kesken pullienleipomisen. Matkaa mukavoittamaan Leena päättää ottaa taskumattinsa mukaan.

Irman lapsi ja Leenan lapsenlapsi jäävät viettämään leppoisaa kesäpäivää muiden kylän nuorten kanssa. Leenan mies Pertti jätetään pitämään taloa pystyssä.

Ensimmäinen etappi on naapurin kanatila, josta naiset toivovat löytävän kaiken tarvittavan. Tilan nuorimies on kuitenkin löytänyt kynnön kauniin maailman, eikä Irma häntä kelpuuta itselleen ja kanoja heillä ei enään ole.

Taskumatti alkaa näyttämään tyhjyyttään ja kylältä kun ei sopivaa miestä löydy, päättävät naiset lähteä hakemaan molempia Tallinnasta. Pertti päätetään jättää taakse ja ottaa bussi satamaan.

Perttiin nuoruudessa ihastununeen Maijun tästä kuullessaan, päättää lähteä vähän iltapäiväkahville.

Leenan ja Irman bussimatka kuitenkin keskeytyy ja he päätyvät Lahteen, jossa Irma muistaa lapsuuden ihastuksensa Martin asuvan. Humala ja väärinkäsitys kuitenkin takaa vain matkan putkaan.

Seuraavana aamuna päätä pidellen naiset palaavat kotikylälle, ilman miestä ja munia. Mutta mitä he kotoa löytävätkään kun sinne palaavat? Onko Maiju vienyt Pertin mukanaan ja mitä ovat teinit saaneet aikaiseksi, ilman aikuisten kaitsevaa silmää?

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 17.6.–16.7.

  • ke klo 19
  • to klo 19
  • la klo 14
  • su klo 14

Poikkeukselliset ajat

  • poikkeus 22.6.2017 klo 21

Tapahtumapaikka: 

Kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Pielavesi

Käyntiosoite: 

Sammontie 1

Postinumero: 

72400

Postitoimipaikka: 

Pielavesi

Puhelinnumero: 

040 3735456

Sähköposti: 

pielavesi-teatteriyhdistys@pp.inet.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Anja Vainanen 0449585979

Lippujen hinnat: 

15€ / 12 € / 10 €

Lipunmyyjät: 

Puhelinnumero: 

0403735456

Osoite: 

Järjestäjä: