Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Musiikin myrskyä -konsertti

Pielavesi | Suojala

Katariina Liimatainen, piano
Andrey Nikulin, viulu
Timo Törmä, sello

Beethoven - Magnusson - Smetana

Käsiohjelmat 10€ - ovelta, vain käteisellä

Yhteistyössä Pielaveden musiikinystävät!

Ohjelma:

Ludvig van Beethoven: Pianotrio op. 1 nro 3, c-molli (1793-95)
1. Allegro con brio
2. Andante cantabile con 5 variazioni
3. Minuet. Quasi Allegro
4. Finale. Prestissimo

Thordur Magnusson: Scherzo pianotriolle (2009)

Bedrich Smetana: Pianotrio op. 15, g-molli (1854-55)
1. Moderato assai - Più animato
2. Allegro, ma non agitato
3. Finale. Presto

Esiintyjät:

Katariina Liimatainen on valmistunut Wienin Musiikkikorkeakoulusta ja suorittanut jatko-opintoja Prahan Musiikkiakatemiassa sekä Moskovan Tšaikovski-konservatoriossa. Hänet on palkittu mm. Maj Lind-kilpailussa (-82) sekä kansainvälisessä Franz Liszt-pianokilpailussa Italiassa (III sija 1992). Hän on Focus Pianotrion jäsen ja on levyttänyt uutta musiikkia Focus Ensemblen kanssa. Katariina Liimatainen on toiminut Jyväskylän ammattikorkeakoulun pianonsoiton lehtorina ja esittävän säveltaiteen yliopettajana 1999-2012. Hän on esiintynyt useissa Euroopan maissa ja Venäjällä sekä pitänyt mestarikursseja kaikissa pohjoismaissa, Walesissä, Hollannissa, Italiassa, Pietarissa ja Wienissä. Syksystä 2012 lähtien hän on toiminut Kuopion konservatorion pianonsoiton yliopettajana.

Andrey Nikulin suoritti diplomiopintonsa viulunsoitosta ja kamarimusiikista Moskovan Tshaikovski-konservatoriossa. Valmistuttuaan vuonna 1989 hän jatkoi opintojaan ja teki lisensiaatintutkinnon Venäjän valtion Maimon Akatemiassa vuonna 2002. Nikulin muutti Suomeen vuonna 2003 ja on toiminut siitä lähtien viulunsoiton lehtorina Savonlinnan musiikkiopistossa sekä vuodesta 2010 alkaen myös Savonia-ammattikorkeakoulussa. Hän konsertoi säännöllisesti Savonlinna-kvartettinsa ensiviulistina.

Timo Törmä on opiskellut sellonsoittoa Arto Noraksen johdolla Sibelius-Akatemiassa ja valmistunut sieltä erinomaisin arvosanoin. Ensikonserttinsa jälkeen Törmä on toiminut Kuopion konservatorion sellonsoiton lehtorina sekä esiintynyt etenkin kamarimuusikkona kotimaan lisäksi muualla Euroopassa sekä Keski-Aasian ja Lähi-idän maissa.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 22.4. klo 14

Tapahtumapaikka: 

Suojala

Sijaintikunta: 

Pielavesi

Käyntiosoite: 

Puistotie 8

Postinumero: 

72400

Postitoimipaikka: 

Pielavesi

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Käsiohjelmat: 10€ - ovelta, vain käteisellä.

Järjestäjä: