HERÄÄ SAVO! -HYVINVOINTIA JA VOIMAA ARKEESI -SEMINAARI

Pieksämäki | Kulttuurikeskus Poleeni

Esiintyjät:

Karita Tykkä (o.s. Tuomola) on jo yli 20 vuoden ajan tehnyt töitä kasvoillaan, äänellään ja kehollaan. Useat tv-ohjelmat, kuten Kaunis olo ja Elixir sekä muut juontotyöt ovat tuoneet rennon ja varman otteen esiintymiseen. Luennoitsijana Karita on keskittynyt kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Karita kertoo luennoillaan omista keinoistaan ja periaatteistaan kehon voimaannuttamisessa, hektisessä oravanpyörässä. Luennolla käydään läpi ravinnon, liikunnan, levon, positiivisen ajattelun ja asenteen merkitystä hyvinvointiin sekä arjessa jaksamiseen.

Ari Tanninen auttaa ihmisiä elämään vapaampaa elämää opettamalla heille vastuuprosessia ja sen soveltamista arjessa. Vastuuprosessi on malli siitä, kuinka ihmismieli reagoi ongelmiin; joko ottaa tai välttelee vastuuta. Se on tehokas itsensä johtamisen väline. Kun opit tunnistamaan prosessin itsessäsi, voit valita kuinka suhtaudut ongelmiin. Voit ratkaista ongelmat lopullisesti ja vapautua elämän umpikujista.

Ellimaija Ahonen on Learning Scoop -yrityksen toimitusjohtaja ja vuoden 2019 Suomen Nuorkauppakamarin kansallinen puheenjohtaja. Idearikas ja energinen toiminnan nainen tuo seminaariin mukanaan ajatuksen siitä, kuinka elinikäinen oppiminen ja itsensä kehittäminen tuo elämään mielekästä sisältöä.

Syksyn sateet kastelevat kadun ja pisarat rapisevat takillesi. Ei hätää! Me istutamme auringon mieleesi, jos annat sille mahdollisuuden!

Hyvinvointi on ollut kiihkeämmin kuin koskaan niin median kuin meidän tavistenkin huulilla. Ja miksipä ei. Mitä me ihmiset olisimme ilman terveyttämme ja edes kohtuullisen hyvinvoivaa mieltä?

Pieksämäen Nuorkauppakamari pääsee tänä vuonna virkeään keski-ikään täyttäessään 55 vuotta. Juhlan kunniaksi kamarilaiset ovat keskittäneet voimavaransa tuottaakseen meille kaikille savolaisille hyvinvointiseminaarin. Seminaarin ohjelma on kuin talven varalle säilötty tyrnimehu: kirpeä, piristävä ja arjen voimavaroja lisäävä.

Tule ja suo itsellesi hetki huippuluennoitsijoiden kera! Ohjelma on koostettu niin, että saamme inspiraatiota niin kehon kuin aivoterveyden huoltoon ja innostamista uusien, omankokoisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Järj. Pieksämäen Nuorkauppakamari ry.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 1.10. klo 12.30

Tapahtumapaikka: 

Kulttuurikeskus Poleeni

Sijaintikunta: 

Pieksämäki

Käyntiosoite: 

Savontie 13

Postinumero: 

76100

Postitoimipaikka: 

Pieksämäki

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Pieksämäen Nuorkauppakamari ry.

Lippujen hinnat: 

17,50 €

Lipunmyyjät: 

Poleenin kahvila/Ticketmaster

Puhelinnumero: 

0400 855 614

Osoite: