Tapahtuma ei ole enää voimassa.

JorMu Bileet Pieksämäen Veturitorilla | Jean S. & Bombastico

Pieksämäki | Veturitori

Pieksämäen Veturitallien Veturitorilla pistetään pystyyn kunnon JorMu Bileet, kun lavalle nousevat yli 25 vuotta bilekansaa villinnyt Jean S sekä suomalais-italialaisia huippumuusikoita pursuava italo-orkesteri Bombastico.

Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan, mutta ennen kaikkea suomenkielisistä, kaikkien tuntemista hitticovereista ja räväkästä lavashow’sta. Solistit Mikael Saari ja Sami Hintsanen tarjoavat iloa ja menoa joka varmasti ei jätä ketään kylmäksi.

Bombastico kutsuu yleisönsä unohtumattomalle Alfa-Romeo -ajelulle, jonka soundtrackina soivat saapasmaan särmikkäimmät sävelmät. Yhtyeen musiikissa saattaa kuulla häivähdyksiä italoiskelmästä, spaghetti-westerneistä ja Giorgio Moroderin discohiteistä nykypäivän soundimaailmoilla höystettynä. Bombasticon kyydissä jarrut hajoavat yleensä jo alkumatkasta, mutta lopulta lennämme sävelten siivin turvallisesti perille Napoliin.

Pieksämäen Veturitalleilla ravintolapalveluista vastaa UKKO Bistro & Deli, jossa puitteet ovat upean rustiikkiset. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Tapahtuman ikäraja on K18.

Bombastico esiintyy klo 19, Jean S on vuorossa klo 21.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 24.7. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Veturitori

Sijaintikunta: 

Pieksämäki

Käyntiosoite: 

Tallikankaankatu 3

Postinumero: 

76100

Postitoimipaikka: 

Pieksämäki

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

35 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Joroisten Musiikkiyhdistys ry

Puhelinnumero: 

+358 40 764 6990

Osoite: 

Järjestäjä: