Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Aussie Blues n Rock Night

Pieksämäki | Hotelli Savonsolmu

Tasmanian Bluesrock paholainen
Rob Tognoni
Alun perin Tasmaniasta, Australiasta kotoisin oleva ja nykyisin Saksassa asuva ja sieltä käsin keikkaileva Rob Tognoni Band
Vihkiytyneimpien bluesrock-diggareiden tietoisuuteen Tognoni nousi yhteisestä kotimaasta tunnetun slide-kitaristi Dave Holen esittelemänä ja avustamana sopimukseen Alligator levymerkin kanssa 1994.
Yli 40-vuotisen uransa aallon harjalla Tognonin räjähtävää kitaran soittoa ja ainutlaatuisia sävellyksiään verrataan tätä nykyä oman genrensä suuruuksiin.
Tognoni on myös vakiinnuttanut paikkansa monissa Euroopan keikkapaikoissa ja blues-tapahtumissa saaden monet fanit ihailemaan häntä tiukkana bluesrock taitajana maailmanlaajuisesti.

Australialainen Jane Kitto on uskomattomalla äänellä varustettu aussirokkari, jonka tyylissä yhdistyvät grunge, indie-rock, blues ja roots.
Tämä australialainen kitaristi-laulaja ja säveltäjä on kiertänyt yli 36 maassa, aina Pohjoisnavalta Tasmaniaan ja Robben Islandilta Tahitille.
Hän on esiintynyt samoilla estradeilla Bon Jovin, Megadethin, Debbie Harryn ja Simple Mindsin kera sekä kiertänyt Englantia ja Ruotsia Janis Joplinin alkuperäisen Big Brother & The Holding Companyn kanssa.
Toisen kotimaansa Ruotsin lisäksi Jane Kitto on kiertänyt viime aikoina paljon ympäri Pohjoismaita, Ranskassa, Sveitsissä, Baltian maissa ja tietysti omalla maallaan Australiassa.
Vuonna 2007 Kitto esiintyi maailman suurimmalla musiikkifestivaalilla Edinburghissa Skotlannissa ja henkilökohtainen kohokohtansa oli esiintyminen Robben Islandilla Etelä-Afrikassa Nelson Mandelan vapautusjuhlassa.
Hän on tehnyt myös rock’n’roll –levyn muutama vuosi sitten suomalaisten huippumuusikoiden kanssa nimellä Little Miss Rock & Roll.
Jane Kitton järjestyksessään kuudes omaa materiaalia sisältävä täyspitkä albumi, Crash, julkaistiin vuoden 2011 marraskuussa.
Energisestä esiintymisestään laajalti kiitelty Jane Kitto esittää soolokeikoillaan oman materiaalinsa lisäksi myös akustisia tulkintoja rockin klassikoista.

Illan Dj:nä Radio Suomesta tuttu Kantritohtori TEPPO NÄTTILÄ

Liput ovelta 10€ (HUOM! VAIN KÄTEINEN)
Hotellissa majoittujat 8€/hlö

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 21.7. klo 21

Tapahtumapaikka: 

Hotelli Savonsolmu

Sijaintikunta: 

Pieksämäki

Käyntiosoite: 

Toikantie 9

Postinumero: 

76100

Postitoimipaikka: 

Pieksämäki

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

10