Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kannaksen Pojat ja Eino Grön: Joulu Kannaksella

Leppävirta | Vesileppis Areena

KANNAKSEN POIKIEN ja EINO GRÖNIN tähdittämä Joulu kannaksella -konsertti pohjautuu perinteisiin joululauluihin, joiden ohessa kuullaan sotatarinoita Kannaksen joulusta.

Kertojana toimii Suomen paras Karjalan Kannaksen tuntija MARKKU PAKSU.

Sota-asiantuntija everstiluutnantti PEKKA INTKE on koonnut esityksen sotilasnäkökulman. Yksi konsertin solisteista JUHA REPO kuuluu MARKKU PAKSUN vetämään Karjalan (Sakkolan) ainutlaatuiseen maaomistaja-ryhmään.

80 vuotta sitten vietetty joulupäivä (1939) oli merkityksellinen Sakkolan suurhyökkäyksen torjumisen johdosta. Se oli kuitenkin monella “viimeinen joulu Kannaksella”. Jotkut palasivat jatkosodan aikana Kannakselle mutta joutuivat myöhemmin jälleen lähtemään.

EINO GRÖN syntyi tuona samaisena vuonna 1939. Grön aloitti uransa jo 1950-luvulla, ja hän on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hän on hurmannut kuulijat vähäeleisellä ja karismaattisella esiintymisellään. Nämä saattavat olla Grönin viimeiset joulukonsertit.

JUHA REPO on Kannaksen pojat -ryhmän perustaja. Puhallinmuusikko (Tampere filharmonia). Juhalla on esityksessä mukana 7 instrumenttia. Hän on tunnettu myös laulajana. Porin musiikkiopistossa hänen laulunopettajanaan toimi leppävirtalainen ELBE NISSINEN. Elben laulutunneilla Porissa kävi myös Eino Grön.

TUIKI LATVALA on kokkolalainen muusikko. Huippukorkean äänen omaava Tuiki on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta viulistiksi. Latvala laulaa ammattilaiskuoro Tampere Cappellassa, jonka lisäksi hänellä on itse perustamansa Jousikvartetti Ruusunen. Tuiki on ollut mukana kahdella Tenso Europe Chamber Choir -kiertueella. Tänä vuonna Tuiki on mukana myös Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja -produktiossa.

JOHANNA LANTTO on tamperelainen kuoronjohtaja ja muusikko. Hän on esiintynyt laulaen, harmonikansoittajana ja pianistina monissa sekä viihteellisissä että klassisissa kokoonpanoissa.

Yritykset: pyydä tarjous
JYRI SOININEN
Myynti-ja avainasiakkuuspäällikkö
+358(0)29 170 0177
+358(0)44 786 6875
jyri.soininen@vesileppis.fi

AIKATAULU
La 23.11.2019
Ovet klo 18.30
Esitys klo 19–21, sis. väliajan
Vesileppis Areena

LIPUT
32 €
Ennakkoliput Vesileppiksen keilahallilta ja Tiketistä.

MAJOITUSPAKETIT
Alk. 94 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa.
Sis. majoituksen, pääsylipun ja aamiaisen.

Alennuskoodi: ALLEINO231119

Tapahtuma-ajat: 

  • la 23.11.

Tapahtumapaikka: 

Vesileppis Areena

Sijaintikunta: 

Leppävirta

Käyntiosoite: 

Vokkolantie 1C

Postinumero: 

79100

Postitoimipaikka: 

Leppävirta

Puhelinnumero: 

044 3430504

Sähköposti: 

myynti@vesileppis.fi

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

32

Lipunmyyjät: 

Puhelinnumero: 

+358 29 170 0170