Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Koululaisten afroiltapäivät

Lapinlahti | Ateljee Galleria - Cafe Luova Puu
Kuva: Joona Meriläinen
Kuva: Joona Meriläinen

Tekemistä kesäloman iltapäiviin! Tutustumme länsiafrikkalaisiin rytmeihin yhdessä tanssien ja soittaen. Kokeilemme djembe- ja dundun-rumpuja sekä muita perinteisiä soittimia. Mukana ovat myös laulut, leikit ja tarinat.

Työpajat on suunnattu suurinpiirtein alakouluikäisille, mutta hieman nuoremmat ja vanhemmatkin voivat osallistua. Kolmena päivänä pidettävät pajat muodostavat kokonaisuuden, mutta myös yksittäisinä päivinä voi osallistua.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: saara.kourouma@gmail.com

Tietoa opettajista:
Djomba Kourouma on guinealainen muusikko, joka on erikoistunut djembe- ja dundun-rumpujen soittoon, mutta hallitsee myös monia muita perkussiosoittimia. Guineassa hän on työskennellyt kansainvälisillä tanssi- ja rumpuleireillä. Suomessa Djomba on toiminut rumpuopettajana, tanssituntien säestäjänä sekä esiintyvänä taiteilijana tanssien, laulaen ja soittaen.

Saara Kourouma on lapinlahtelaissyntyinen opettaja. Hän on opiskellut länsiafrikkalaisia tansseja sekä Suomessa että Guineassa huippuopettajien johdolla. Saara on opettanut tanssia lapsille taaperosta koululaisiin sekä aikuisille työpajoissa ja tanssikursseilla. Saara on myös esiintynyt tanssijana useammassa tanssiryhmässä ja kokoonpanossa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 19.7. klo 12–13
  • to 20.7. klo 12–13
  • pe 21.7. klo 12–13

Tapahtumapaikka: 

Ateljee Galleria - Cafe Luova Puu

Sijaintikunta: 

Lapinlahti

Käyntiosoite: 

Pajuharjuntie 16

Postinumero: 

73100

Postitoimipaikka: 

Lapinlahti

Puhelinnumero: 

044 595 3301

Sähköposti: 

luovapuu@gmail.com

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

10€/kerta (60min) tai 25€/3 kertaa.