Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tanssityöpajat - afrikkalainen tanssi

Lapinlahti | Ateljee Galleria - Cafe Luova Puu

Tutustumme guinealaisten tanssien liikekieleen ja vuoropuheluun musiikin kanssa. Tanssi on reippaan rytmikästä ja ennen kaikkea hauskaa. Työpaja sisältää alkulämmittelyn, koreografian harjoittelun sekä pienen venyttelyn. Parhaiten tanssi sujuu avojaloin, tarvittaessa voit varata kevyet tossut. Rumpusäestys!

Huom. Kunkin päivän rytmiin tutustutaan ensin rumputyöpajassa klo 14-15.30, joten eniten saat irti osallistumalla molempiin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: saara.kourouma@gmail.com

Tietoa opettajista:
Djomba Kourouma on guinealainen muusikko, joka on erikoistunut djembe- ja dundun-rumpujen soittoon, mutta hallitsee myös monia muita perkussiosoittimia. Guineassa hän on työskennellyt kansainvälisillä tanssi- ja rumpuleireillä. Suomessa Djomba on toiminut rumpuopettajana, tanssituntien säestäjänä sekä esiintyvänä taiteilijana tanssien, laulaen ja soittaen.

Saara Kourouma on lapinlahtelaissyntyinen opettaja. Hän on opiskellut länsiafrikkalaisia tansseja sekä Suomessa että Guineassa huippuopettajien johdolla. Saara on opettanut tanssia lapsille taaperosta koululaisiin sekä aikuisille työpajoissa ja tanssikursseilla. Saara on myös esiintynyt tanssijana useammassa tanssiryhmässä ja kokoonpanossa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 19.7. klo 16–17.30
  • to 20.7. klo 16–17.30
  • pe 21.7. klo 16–17.30

Tapahtumapaikka: 

Ateljee Galleria - Cafe Luova Puu

Sijaintikunta: 

Lapinlahti

Käyntiosoite: 

Pajuharjuntie 16

Postinumero: 

73100

Postitoimipaikka: 

Lapinlahti

Puhelinnumero: 

044 595 3301

Sähköposti: 

luovapuu@gmail.com

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

15€/kerta (90min) tai 40€/3 kertaa.