Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Radio-ohjattavien autojen SM -kisat

Kuopio | Kaatiksen Lennokkikenttä

Kuopion uudella ScrapHill RC-autoradalla järjestetään Large Scale Off-Road 4WD SM -osakilpailut 1. ja 2. peräkkäisinä päivinä. Lisäksi lauantaina 8.8. ajetaan näytöskisana ns. jokamiesluokka RCRX

Kyse on radio-ohjattavien autojen kuninkuusluokasta. Autot ovat suuria, ne painavat n. 15-20 kiloa ja ovat polttomoottorikäyttöisiä ja nelivetoisia. Koska kisataan Off-Road luokassa, niin rata ei ole tasainen, vaan siinä on pomppuja ja hyppyreitä. Meno on vauhdikasta ja autojen tekniikka on kovilla.

Tämän vuoden ensimmäinen osakilpailu peruttiin koronan takia ja sen vuoksi nyt ajetaan osakilpailut 1. ja 2. peräkkäisinä päivinä.

Kisat toimivat samalla uuden ScrapHill RC-autoradan avajaistapahtumana. Paikka on "Kaatiksen" lennokkikenttäalue Haminalahdessa. Kuopion Lennokkikerho Kihu on ylläpitänyt siellä lennokkikenttää jo noin 30 vuotta. Nyt Kihu on laajentanut toimintaansa myös RC-autoihin. Radan rakentamiseen meni kaksi vuotta ja sen myötä Kaatiksella on nyt suomen monipuolisin RC -toimintakeskus. Uuden RC-autoradan lisäksi siellä on lennokkikenttä ja FPV-droonien harjoittelu- ja kisarata.

Kaatiksen ajo-ohjeet löytyvät nettisivuilta. Kisat järjestetään molempina päivinä n. 10-15.

Kisoja voi tulla seuraamaan vapaasti. Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten Covid-19 –epidemian perusteella antamia ohjeistuksia ja mahdollisia rajoituksia. Kisoissa ei järjestetä puffettia ja lähin WC on Pitkänlahden ABC huoltoasemalla

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.8.
  • su 9.8.

Tapahtumapaikka: 

Kaatiksen Lennokkikenttä

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Mustamäentie 63

Postinumero: 

70800

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

0405664637

Sähköposti: 

info@kuopionlennokkikerho.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: