Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Invalidiliiton 80-vuotisjuhlakiertue Kuopiossa - tule keskustelemaan vammaisten

Kuopio | Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Invalidiliiton Juhlakiertue
Invalidiliiton Juhlakiertue

80-juhlavuotensa kunniaksi Invalidiliitto järjestää kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia ympäri Suomen.

Kiertueen viimeinen pysähdyspaikka on Kuopio.

Tapahtuma-aika ja -paikka:
perjantaina 12.10. klo 15–17, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16

Olette tervetulleita iltapäivän paneelikeskusteluun kuulemaan, miten päättäjät suhtautuvat sote- ja maakuntauudistuksen mukanaan tuomiin uudistuksiin, jotka vaikuttavat myös vammaisten palveluiden järjestämisen. Paneelissa etsitään vastauksia kysymyksiin; Mitä valinnanvapaus tarkoittaa vammaisille ihmisille? Miten turvataan katkeamattomat palveluketjut ihmisille, jotka tarvitsevat paljon apua joka päivä kunnan, järjestöjen ja yksityisten palveluntuottajien tuottamina? Entä miten tietojärjestelmät pysyvät mukana tässä kaikessa?

Keskustelemassa Kuopion kaupunginvaltuutetut: toimittaja Pekka Niiranen (Kok.), Kuopion Invalidit ry puheenjohtaja ja Kuopion kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Tuula Väätäinen (SDP), sosiaalityöntekijä (YTM) Iiro Väisälä (Vihr.), veteraanikansanedustaja Erkki Virtanen (Vas.) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja, apulaisylilääkäri Antti Kivelä (Kesk.). Tilaisuuden juontaa Ylen toimittaja Kirsi Heikel.

Validia Asuminen järjestää samana päivänä avoimet ovet Kuopion Validia-talossa klo 10.30–12 osoitteessa Savonkatu 16. Paikalla on myös ratakelauksen paralympiamitalisti ja Euroopan mestari Henry Manni. Avoimiin oviin on kaikilla vapaa pääsy ja myös media on tervetullut tutustumaan.

Invalidiliitto viettää 80-vuotisjuhlavuottaan, jonka teemana on yhdenvertaisuus ja esteettömyys.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 12.10. klo 15–17

Tapahtumapaikka: 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Minna Canthin Katu 16

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot: