Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Juuso Kekkonen: Stand Up Jukebox

Kuopio | Sotku

Sinä päätät, mille tänään nauretaan!

Koomikko Juuso Kekkosen Stand Up Jukebox - show antaa yleisölle vallan päättää, mistä esiintyjä puhuu! Kekkonen on kirjoittanut viimeisen 5 vuoden aikana hurjan määrän lavakomediaa ja aiheita huumoriin löytyy kinky-seksistä maailmanloppuun, uusnatseista dinosauruksiin ja aivotutkimuksesta Raamattuun.

Yleisön jäsenet saavat tarjolle kaksi listaa: alkuja ja loppuja. He määräävät, mistä mikäkin juttu lähtee liikkeelle ja mihin se päättyy, jonka jälkeen on Kekkosen ongelma löytää näiden välille looginen juoni. Ja sama toistuu illan aikana yhä uudestaan ja uudestaan, Kekkosen joutuessa yhä pahempaan pulaan rakentaessaan toisinaan jykeviä ja toisinaan hyvinkin huteria aasinsiltoja aiheiden välille! Naurua ja provosoivia ajatuksia on siis tarjolla koko illaksi!

Kekkonen on tunnettu pitkistä komediamonologeistaan (mm. Outo homo), joissa hän on käsitellyt mm. sukupuolta, seksuaalisuutta, polyamoriaa, sotatraumoja, sananvapautta ja Vladimir Putinia. Kokoillan esitysten lisäksi Kekkonen on pyörittänyt jo kaksi vuotta omaa stand up – klubiansa Kekkosklubia Helsingissä, sekä keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Kekkosen Yle Folkille ja Yle Kioskille tekemiä videoita on katsottu Facebookissa yhteensä lähes miljoona kertaa.

Sotku Teatteri, Suokatu 42, Kuopio
Pe 18.1.2019
Showtime 19:00 (ovet 18:30)
Esityksen kesto: 90min (ei väliaikaa)
Ikäraja: K-16
Liput: 15/10e

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 18.1.2019 klo 19

Tapahtumapaikka: 

Sotku

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Suokatu 42/2

Postinumero: 

70110

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-16

Yhteystiedot: 

Mira Eskelinen, mira@okiva.fi

Lippujen hinnat: 

15/10e

Lipunmyyjät: 

Tiketti

Puhelinnumero: 

0600-1-1616

Osoite: