Tapahtuma ei ole enää voimassa.

VIII Kuopion alueen brändiseminaari

Kuopio | Kuopion Musiikkikeskus, Konserttisali

Esko Valtaoja, Petri Parvinen, Lignell&Piispasen Harri Nylund, Future Savo/Paula Zacharov, yrittäjä Juha Jylhäsalmi, Grano/myyntijohtaja Niko Tuominen, Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen, Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Silja Huhtiniemi

Seminaarissa luvassa monia innostavia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä odotettuja pecha kucha -esityksiä.

Seminaariin saapuu pääpuhujaksi ”tiedeyhteisön pitelemätön kauhukakara” professori Petri Parvinen, jonka räjähtävä ilmaisu on uutta ja raikasta akateemisen maailman suunnalta. Parvisen aiheena on: Asiakaskohtaamisen anatomian - miten pienet ja isot teot vaikuttavat eri tavalla asiakkaiden käyttäytymiseen.

Toisena pääpuhujana on arvostettu tulevaisuuden tutkija, emeritusprofessori Esko Valtaojan mielestä tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin mitä me sen luulemme olevan ja menneisyys on pahempi kuin tiedämmekään.
Future is not what you think! Tule kuulemaan tämän vetovoimaisen esiintyjän sanoma.

Lisäksi päivän aikana on luvassa monia muita innostavia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä odotettuja pecha kucha -esityksiä.

Hyvän seminaaripäivän päätteeksi on mukava tiivistää päivää ja rentoutua Pannuhuone Gust. Raninilla, jossa Lignell&Piispasen yritysesittely, tasting, savolaiset tapakset ja verkostoitumista. Uniikkijatkoille pääsee vain 60 ensimmäistä seminaariosallistujaa!

Seminaariin ja jatkoille pakollinen ilmoittautuminen.
https://www.mark.fi/tapahtuma/kuopio2019/

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kuopion alue ja MARK Savo.

Tilaisuuden mahdollistajina ovat:
Grano - LähiTapiola Savo - Mediateko - Talentree - Future Savo - Tarina Golf - Kuopion alueen kauppakamari - Viima Konsepti - Feelback - HUMAK - Pannuhuone Gust. Ranin - Lignell & Piispanen

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 30.1. klo 8–16

Tapahtumapaikka: 

Kuopion Musiikkikeskus, Konserttisali

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuopionlahdenkatu 23

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Minna Halme 0447 185 310

Lippujen hinnat: 

59 e/ 89 e