Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vihermehuja ja Tikapuita kuopiossa

Kuopio | Suokadun palvelutalo, ruokasali
Tara Lange luentokiertueella
Tara Lange luentokiertueella

Vihermehuluennolla saat tietoa mitä kaikkea voi mehustaa ja miksi? Onko vihermehuilla vaikutusta terveyteemme ja elinvoimaamme? Luennolla näet miten helposti ja vaivattomasti saat valmistettua turvallisista luonnon antimista energisoivia, puhdistavia, parantavia ja herkullisia mehuja! Luento sopii kaikenikäisille. Luennon jälkeen saat sähköpostitse kattavan tietopaketin mehustamisesta, tietoa eri laitteista ja alennuskoodeja niihin sekä printattavat listat mehustettavista raaka-aineista ja niiden esivalmistelutavasta.
Taran Tikapuut Rakkauteen -kirja kertoo elämämme sykleistä ja niissä opittavien tunteista tulevien oppiläksyjen tarkoituksesta. Mitä raskaat tunteet - häpeä, syyllisyys, apatia, suru, pelko, himo, viha ja ylpeys yrittävät meille kertoa? Onko aina tarkoitus olla onnellinen ja voimissaan, tuntea vain rohkeutta, olla neutraali tai halukas, hyväksyvä, ymmärtäväinen ja rakastava yli-ihminen vai onko meidän "huonoina" pitämillä tunteilla joku tarkoitus ja oppi?

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.10. klo 13–14.30
  • la 20.10. klo 15–16.30

Tapahtumapaikka: 

Suokadun palvelutalo, ruokasali

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Suokatu 6

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Marika Soinio, 050-3013769 / marikasoinio@hyvanolonhoyhen.fi

Lippujen hinnat: 

Vihermehu luento 20€/hlö per luento tai 35€/ molemmat luennot yhteensä. Tikapuut Rakkauteen luento 20€/hlö tai pariskunnat yhteensä 35€. Luennoille ennakkoilmottautuminen ja maksamalla luennon varmistat paikkasi.

Lipunmyyjät: 

Marika Soinio

Puhelinnumero: 

050-3013769