Sirkus Supiainen: SIRKÜS

Kuopio | Sotku
Kuva: Sirkus Supiainen
Kuva: Sirkus Supiainen

SIRKÜS on hauska, yllättävä ja lämminhenkinen parodia, joka elää ja hengittää menneisyyden sirkusromantiikkaa. Esitys tarkastelee historiaan kuin menneisyyden sirkusvaunun rikkinäisestä ikkunasta.

Esiintyjien roolihahmot muuttuvat numerosta toiseen, näyttämölle saapuu niin pöyhkeää ranskalaista baskeripäätä kuin kurimuksessa kärsivää sirkuseläintä. Ironisen ivallinen, mutta kuitenkin lempeä ja herkkä SIRKÜS iskee silmää yleisölle, päästäen estetisoivan sirkustaiteen ja romantisoidun kuvaston näyttämölle koko totuudessaan. Eikä ketään varmasti häiritse, vaikka vatsastapuhuja ei ole kovin hauska, temput eivät aina onnistu, tirehtööri on ylidramaattinen ja orkesteri soittaa vähän sinne päin. Mutta se kaikki kuuluu sirkukseen: mennyt loisto ja jäntevä nuoruus.

SIRKÜKSESSA ama artisti esiintyy monella nimellä, myy välissä ylihintaista popcornia – taiteilijat venyvät kaikkeen. Ja kaikessa on myös vähän huijauksen makua, kuten sirkuksessa kuuluu ollakin!

Samalla esitys on kuitenkin totta, kaikki sirkus tapahtuu katsojien silmien edessä – ei ruudussa, ei virtuaalisesti. Keilat lentävät, ruoska napsuu, trapetsi keinuu ja haju tarttuu nenään. K.S. Stanislawskikin sanoin: Sirküs – sirkus on paras paikka maailmassa.

Soveltuu kaikenikäsille!

Työryhmä ja esiintyjät: Rauli Katajavuori ja Miika Nuutinen

Torstai 19.12.2019 klo 19:00
Perjantai 20.12.2019 klo 19:00

Liput 18 € / 10 €
Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta.
Liput myös ovelta 30 min ennen esitystä.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 19.12. klo 19–20
  • pe 20.12. klo 19–20

Tapahtumapaikka: 

Sotku

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Suokatu 42/2

Postinumero: 

70110

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Tuotaja-tiedottaja / 050 581300 / itak@itak.fi

Lippujen hinnat: 

Aikuiset 18 € / Lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 10 €