Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ruukin Kievarin Stand up -klubi

Kuopio | Hotelli-Ravintola Ruukin Kievari

Uudistunut Ruukin Kievarin Stand Up on täällä ja nyt onkin kova kattaus koomikoita lavalla. Illan isäntänä toimii koomikkopappi Sampsa Simpanen ja pääesiintyjänä Olli Siiki. Heidän lisäksi lavalla on kuusi muuta koomikkoa Savosta, Pohjanmaalta ja Karjalasta.

Ilta starttaa kello 20:00, joten tulkaa hyvissä ajoin paikalle. Liput 10e.

Sampsa Simpanen
Sampsa on moottoripyöräjengiläiseltä näyttävä nallekarhu ja pastorismies. Kolmen alle kouluikäisen lapsen isänä hän ei pelkää mitään. Paitsi kotona pysymistä.

Sampsa on neljänkympin kriisissä painiskeleva kofeiiniaddikti, joka ajoittain haastaa yleisönsä ja joskus vahingossa myös itsensä. Sampsa yleisössä ovat viihtyneet niin Ilosaarirockin yleisö, kuin seurakunnan lasten tapahtuman perheetkin.

Olli Siiki
Alunperin ravintolakokiksi valmistunut ja keittiössä lähes vuosikymmenen ajan työskennellyt Tampereen mies aloitti komiikan tekemisen vuonna 2007. Olli ottaa yleisönsä vastaan energisesti, varmalla otteella ja kalakeiton lämmöllä. Esityksen nopea tempo sekä vuorovaikutus tekee Ollin komiikasta hauskaa, uniikkia ja yllättävää niin klubilla, hellan ääressä kuin firman pikkujouluissa.

Olli ei ole tasainen vaan hänessä on kerroksia kuin sipulissa. Hetken Ollin lapsuudelle, lemmikille ja parisuhteelle naurettuasi, luulet jo melkein tuntevasi tämän mukavan, luotettavan
suklaanappisilmän, kunnes hän paljastaa itsestään täysin uusia puolia. Olli sekoittaa sujuvasti komiikkakeittoonsa kaiken mitä kaapista löytyy!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.10. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Hotelli-Ravintola Ruukin Kievari

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Juankoskentie 10

Postinumero: 

73500

Postitoimipaikka: 

Juankoski

Puhelinnumero: 

017-612 855

Sähköposti: 

info@ruukinkievari.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

10e