Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kuopio Tanssii ja Soi: Taiteilijat äänessä -seminaari

Kuopio | Kuopion Musiikkikeskus, Auditorio

Taiteilijat ja taidepolitiikka yhteiskunnan kehittämisessä ja kansainvälisen yhteistyön rakentamisessa

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali kumppaneineen järjestävät seminaarin taiteen ja kulttuurin roolista ja merkityksestä yhteiskunnan kehittämisessä ja kansainvälisen yhteistyön rakentamisessa. Seminaarin alustajina toimivat taiteen ja kulttuurin ammattilaiset.

Taiteen suhde kehitykseen ilmenee yhteiskunnallisina, sosiaalisina, kulttuurisina ja taloudellisina vaikutuksina ja suhde on usein jännitteinen. On siis panostettava taiteen edistämiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön, jotta taiteen yhteiskunnallinen ja taloudellinen merkitys voi näkyä aiempaakin vahvemmin.

Käynnissä on talouden tehtävien uusjako ja uudenlainen globaali kilpailu. Taide ja kulttuuri sivistyksellisen, yhteiskunnallisen ja taloudellisen edistyksen voimavarana ja arvon luojana vaatii vaikuttavia toimenpiteitä niin kansallisella kuin eurooppalaisella tasolla. Kehitykseen on paneuduttava uusista ja toisten näkökulmista. Taide luo vuorovaikutusta ja syventää ymmärrystä vaihtoehtoisista tulevaisuuksista. Osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden näkemysten avartamiseen, uusien kumppanuuksien rakentamiseen ja tulevaisuuden luomiseen.

Tilaisuus on maksuton. Tee paikkavaraus osoitteessa www.kuopiodancefestival.fi/seminaarit

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 12.6. klo 13–16

Tapahtumapaikka: 

Kuopion Musiikkikeskus, Auditorio

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuopionlahdenkatu 23

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Kuopio Tanssii ja Soi

Järjestäjä: