Tapahtuma ei ole enää voimassa.

ANTI - Contemporary Art Festival

Kuopio | Kuopion julkiset tilat

“Tehdään jotakin, mikä on ollut kovin vaikeaa tänä vuonna: kokoonnutaan yhteen. Tehdään niin samalla tiedostaen, että monet ihmiset ympäri maailmaa eivät pysty tällä hetkellä samaan, että me olemme onnekkaita, koska meille se on mahdollista, ja arvostamme kokemusta uudella tavalla - olemmehan muillakin elämänalueilla oppineet, ettei yksinkertaisia nautintoja kannata pitää itsestäänselvyyksinä. Ei sillä, että ANTI-festivaali olisi yksinkertainen: se on monimutkainen, intensiivinen, tuhti ja aromaattinen nautinto niille, jotka suosivat täysin poikkeuksellisia makuja,”

sanovat taiteelliset johtajat Johanna Tuukkanen ja Gregg Whelan.

Festivaali on luonnollisesti suunniteltu niin, että kaikki turvallisuuden kannalta oleelliset seikat otetaan huomioon. Yleisöturvallisuuteen liittyviin ohjeisiimme voi tutustua verkkosivuillamme.

19. ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään osana European Region of Gastronomy Kuopio -juhlavuotta (2020-2021). Juhlavuoden koordinoivat ProAgria Itä-Suomi, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Savonia-ammattikorkeakoulu, jotka ovat ANTI-festivaalin 2020 pääyhteistyökumppanit.

Ruoka on henkilökohtainen, yksityinen, vahvasti sosiaalinen, julkinen, poliittinen aihe; se puhuttelee teollisuutta ja tuotantoa sekä mikrotason, paikallista, kansallista ja kansainvälistä taloutta ja ekosysteemejä; se on yhtä aikaa globaali ja kotimainen. Festivaaliohjelmisto lähestyy ruokaa provokatiivisista ja ainutlaatuisista näkökulmista. Projektit vaihtelevat intiimeistä yhteisöllisiin, meille avautuu ikkuna tuntemattomien elämään ja saamme tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Syömme yhdessä, ajattelemme yhdessä, kävelemme yhdessä, ja olemme yhdessä tavalla, joka ei ehkä ole ollut toviin mahdollista.

Shortlist LIVE -tapahtumakokonaisuus järjestetään nyt toista kertaa osana tämän vuoden festivaalia, ja olemme innoissamme, kun saamme esitellä neljä ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnonsaajiksi ehdolla olevaa taiteilijaa sekä paikalla että etänä järjestettävien esitysten avulla. Ehdokaskaarti ja heidän teoksensa ovat ainutlaatuisia ja näin kuvastavat hyvin tätä ainutlaatuista vuotta.

ANTI Festival International Prize for Live Art, yksi mailman kiinnostavimmista kulttuuripalkinnoista, jaetaan 7. kerran lauantaina 31.10. Kuopiossa.

Pidämme oikeuden muutoksiin.

Festivaaliohjelmisto ja paikkavaraukset:
www.antifestival.com/ohjelmisto

Tapahtuma-ajat: 

  • su 1.11.

Tapahtumapaikka: 

Kuopion julkiset tilat

Sijaintikunta: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Elisa Itkonen, 0503052005, elisa@antifestival.com

Järjestäjä: