Tapahtuma ei ole enää voimassa.

After 8 with @antifestival : Kim Modig & Johanna Tuukkanen

Kuopio | Instagram Live

ANTI-festivaali ottaa osaa maailmanlaajuiseen virtuaaliseen yhteisöön, joka on saanut uudenlaista kipinää sosiaalisessa mediassa tänä keväänä. Koska emme voi kokoontua kasvotusten, olemme kutsuneet kiinnostavia ja inspiroivia ystäviämme ja kollegoitamme keskustelemaan kanssamme virtuaalisesti. Nämä epämuodolliset kohtaamiset ja keskustelut jaetaan teille somessa, hyvät ystävämme, kollegamme ja yleisömme.

After 8 with @antifestival on keskusteluohjelmien sarja Instagram Livessä!

Vieraamme tulevat keskustelemaan heille ajankohtaisista aiheista. Tapahtumat virittävät meitä myös syksyn ruokateemaiseen ANTI-festivaaliin.

After 8 with @antifestival järjestetään ensimmäisen kerran torstaina 28.5. klo 20.00. Keskustelijoina ovat Kim Modig ja Johanna Tuukkanen.

Kim Modig on Helsingissä asuva taiteilija, joka toimii mm. osana Biitsi-duoa. Johanna Tuukkanen on tanssitaiteilija ja kuraattori, joka työskentelee ANTI-festivaalin taiteellisena johtajana.

Tämä keskustelu on suomenkielinen, mutta järjestämme vuoden aikana myös englanninkielisiä After 8 -tapahtumia, joihin kansainväliset yleisömme voivat ottaa osaa.

Keskustelusarja järjestetään osana kansainvälistä Future DiverCities -projektia.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 28.5. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 0503052005

Järjestäjä: