Tapahtuma ei ole enää voimassa.

3 ulottuvuutta

Kuopio | Hotelli-Ravintola Ruukin Kievari

Kolme erilaista koomikkoa, kolme erilaista taustaa, kolme ulottuvuutta: Kanadalainen mamu, juvalainen nainen ja pohjalainen cowboy. 3 Ulottuvuutta on kolmen koomikon kiertue ympäri Suomea ja nyt se saapuu Juankoskelle! Komiikassa on ns. "kolmen sääntö" (siksi niitä on aina suomalainen, ruotsalainen JA norjalainen) ja se on nyt vahvasti esillä kolmen aivan erityylisen koomikon muodossa, joten illasta löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki! Ota siis kaverit mukaan ja tule nauramaan meille! (Show on kokonaan suomenkielinen!)

Showtime: 20:00
Liput: 10e

Esiintyjät:
Peter Sapiano on puoliksi suomalainen, puoliksi maltalainen ja puhtaasti kanadalainen. Pieni karvainen mies Kanadasta olisi voinut olla Wolverine, mutta sen sijaan ryhtyi oululaiseksi perheenisäksi, joka muistetaan mm. TV:n Naurun tasapaino -komiikkakilpailusta!

Helena Pöllänen on rempseä savolainen hiihdonopettaja, joka tietää kaiken italialaisista miehistä, venäläisistä turisteista ja suomalaisesta after ski -kulttuurista. Helena on tuttu sekä Villi Kortti -tv-ohjelmasta että Naurun tasapainosta!

Harri Soinila on eteläpohjalainen hattupää, jonka huumori on mustaa, mutta hyväsydämistä, ja välillä toisinpäin. Harri on edustanut Suomea niin Maailman hauskin ihminen -kilpailussa ja on sekin ollut telkkarissa, mutta ei nyt puhuta siitä.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Hotelli-Ravintola Ruukin Kievari

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Juankoskentie 10

Postinumero: 

73500

Postitoimipaikka: 

Juankoski

Puhelinnumero: 

017-612 855

Sähköposti: 

info@ruukinkievari.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

10e

Lipunmyyjät: