Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Nuorten koreografien ilta / Paikallisliike

Kuopio | Sotku

Paikallisliike-festivaali huipentuu nuorten koreografien / nuorten tanssijoiden iltaan

Terhi Hart: Erään henkilön lähdön paluu

Erään henkilön lähdön paluu kuvaa erään henkilön sisäistä maailmaa viiden vuoden ajalta. Nämä mielen liikkeet on tuotu näyttämötilaan, missä black box toimii henkilön sisäisen maailman näyttämönä. Esitys sisältää seuraavia osioita: pimeys, lähteminen, etsiminen, lapsen riemu, riemun loppu, paluu, ensimmäinen viimeinen lähtö, lopullinen lähtö.

Koreografia, tanssi: Terhi Hart

Sara Harjamäki: Elämää suonissa, kusta päässä

Elämää suonissa, kusta päässä -teos perustuu Suomessakin etenkin 90-luvun alkupuolella vaikuttaneeseen grungen aikakauden tyyliin ja asenteeseen kaunistelematta, peittelemättä ja pyytämättä anteeksi mitään. Grungen aikakaudella masennus ja huumeet ovat olleet vahvasti läsnä, mutta tässä teoksessa on pureuduttu erityisesti aikakauden aikaiseen tyyliin ja asenteesen. Grungen aikana on eletty kuin viimeistä päivää. Säännöistä ei ollut tietoakaan ja kuolemaa ei pelätty. Kukaan ei pysähtynyt miettimään pystyykö johonkin, sillä usko omaan juttuun ja jengiin oli niin vahva. Grungen aikana nuoret halusivat elää täysiä riippumatta siitä mitä tapahtuu seuraavaksi.

Koreografia: Sara Harjamäki
Tanssi: Tiia Laitinen, Noora Luoma, Annamari Eerola, Jenna Kuivamäki, Sara Harjamäki
Valokuva: Jenna Kuivamäki
Ulla Mäkinen & työryhmä: ONLY YOUR FORGED BELIEFS ARE HOLDING YOU BACK FROM BEING POWERFUL BEYOND MEASURE AND ACTUALLY MAKING A DIFFERENCE

Teos on rituaali.
Teos on kannanotto.
Teos on rukous, ja muutos, ja tapahtumaketju, jonka seuraukset tiedostamme ja katsomme, kuinka ne saavat siivet ja lentävät käsistämme maailmankaikkeuteen.

Koreografi Ulla Mäkisen, seitsemän tanssitaiteilijan ja äänitaiteilija Jassem Hindin meditatiivinen teos ottaa vastuulleen sen, että teoilla on seuraus. Työryhmä on päättänyt uskoa hyvään ja teoksen jokainen like ja ääni on rukous, käsky ja rituaali uuttaa jotain tässä maailmassa kohti hyvää.

Negatiivinen saa jo tarpeeksi palstatilaa. Se on jo tiedossa. Nyt siihen haetaan muutosta. Vain hyvällä voi olla hyvät seuraukset.

Konsepti: Ulla Mäkinen
Äänisuunnittelu: Jassem Hindi
Tanssi: Johanna Karlberg, Mikko Turpeinen, Suvi Tuominen, Anders Lillhonga, Essi Koivula, Wilma Seppälä
Valokuva: Jesse Partanen
Ensi-ilta 11.2.2017, Outokumpu

Esitys sisältää voimakasta ääntä sekä alastomuutta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 20.6. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Sotku

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Suokatu 42/2

Postinumero: 

70110

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

18/10