Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kuopio Tanssii ja Soi: 50v Juhlagaala

Kuopio | Kuopion Musiikkikeskus

Juhlagaala on täynnä tanssin taituruutta. Ohjelmassa on teoksia aina flamencosta suomalaiseen kansantanssiin ja nykytanssista klassiseen balettiin. Illan juontajana toimii Jorma Uotinen.

Motoran Pelmakat on joensuulainen reipas ja raikas tanssiryhmä, jotka toimivat karjalaisen tanssiperinteen airueina. Höplä-nimisestä teoksesta nähdään ihanan höplähtänyt polkkapätkä. Tsuliluikka on karjalaista meininkiä kiertelemättä ja konstailematta.

Suomen Kansallisbaletti on vieraillut festivaalilla eri kokoonpanoissa 1970-luvulta alkaen. Baletin tähtitanssijat Jani Talo ja Tiina Myllymäki tuovat juhlagaalaan tuulahduksen klassisesta baletista.

Espanjalainen Iron Skulls räjäytti pankin pari vuotta sitten gaalassa teoksellaan Sinestesia. Odotettu vieras palaa festivaalille Kintsugi-teoksella, joka yhdistää katutanssin klassiseen musiikkiin.

Espanjalaiset flamencotanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro sekä kolme muusikkoa esiintyvät gaalassa perinteisellä- sekä nykyflamencoteoksella.

Gaala huipentuu australialaisen Sydney Dance Companyn esiintymiseen. Teoksessa Lux Tenebris nähdään kaikki Kuopion ensivierailullaan olevan ryhmän 17 tanssijaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.6. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Kuopion Musiikkikeskus

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuopionlahdenkatu 23

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Kuopio Tanssii ja Soi

Lippujen hinnat: 

alk. 69,50€

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900 (1,98 €/min + pvm)

Osoite: 

Järjestäjä: