Irina Kolesnikova - Joutsenlampi

Kuopio | Kuopion Musiikkikeskus

Odette/Odilen roolissa Irina Kolesnikova , mukana Ballet Orchestra

ST. PETERSBURG BALLET THEATRE PALAA JÄLLEEN SUOMEEN – IRINA KOLESNIKOVAN VOITTOKULKU JATKUU

Menestyksekkäiden Skandinavian ja Kaukoidän kiertueiden jälkeen baletti palaa jälleen Suomeen ja vierailee 3.-6. tammikuuta Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa ja Lahdessa.

St Petersburg Ballet Theatre on 25-vuotisjuhlakiertueellaan, jossa tähtiballerina Irina Kolesnikovan lisäksi on mukana baletin oma orkesteri Kuopiossa ja Lahdessa – muissa kiertuekaupungeissa orkesterin käyttäminen on tilasyistä mahdotonta.

Irina Kolesnikova on ollut mukana prima ballerinana vuodesta 2001 ja hänen maineensa yhtenä maailman parhaimmista tanssijoista täyttää tuhatpaikkaiset teatterit ympäri maailman. Seuraava jättihaaste on ensi heinäkuussa Pariisissa esitettävät stadionshowt – tiettävästi ensimmäisen kerran Joutsenlampi-baletti esitetään siellä 20 000 ihmisen edessä.

Konstantin Tachkinin vuonna 1994 perustama St Petersburg Ballet Theatre tunnetaan maailmalla sekä taidokkaista Vaganova-koulutetuista tanssijoistaan että näyttävistä tuotannoistaan. Seurue tekee jatkuvasti isoja kiertueita, ja vierailee lähes vuosittain myös Pariisin ja Lontoon kuuluisimmissa teattereissa.

Seurueen kruununjalokivi on kansainvälisesti arvostettu, jopa prima ballerina assolutaksi luokiteltu Irina Kolesnikova. Kolesnikova on voittanut sekä yleisöt että vaativimmatkin balettien arvioitsijat puolelleen. Tsaikovskin musiikkiin ja Petipan ja Ivanovin koreografiaan pohjautuva taidokas Joutsenlampi-esitys on kerännyt ylistystä ympäri maailman ja tähtiballerina on esittänyt sen urallaan yli 1000 kertaa.

Joutsenlammesta ja Irina Kolesnikovasta sanottua:

”Irina Kolesnikova in Swan Lake sweeps you away into a world of passion, dangerous deception and ultimate forgiveness.” – The Sunday Express

“Irina Kolesnikova rivals any star of the Bolshoi or Kirov in technique and stage artistry” – The Stage

“Prima ballerina Irina Kolesnikova´s interpretation of the Swan Princess Odette/Odile is rarely seen in more beauty. Her dancing is enchanting. She is so adorable, sublime, delicate and beautiful and at such high level that it makes the audience gasp! – Scenekanten

Tapahtuma-ajat: 

  • su 5.1.2020 klo 15

Tapahtumapaikka: 

Kuopion Musiikkikeskus

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuopionlahdenkatu 23

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Permanto rivit 5-15: 81,50 € / 73,55 € ryhmät min. 20 lippua/ 61,50 € lapset 16v asti, opiskelijat ja eläkeläiset, permanto rivit 16-25: 61,50 € / 55,55 € ryhmät min. 20 lippua / 51,50 € lapset 16v asti, opiskelijat ja eläkeläiset, parvet 51,50 € / 46,50 € ryhmät min. 20 lippua / 41,50 € lapset 16v asti, opiskelijat ja eläkeläiset. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Lipunmyyjät: 

Kuopion Musiikkikeskus

Puhelinnumero: 

0600 96 100 (1,98e/min+pvm), musiikkikeskus@kuopio.fi

Osoite: 

Järjestäjä: