Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Anna Seppälä: Erityinen arki

Kuopio | Kreatorio

Erityinen arki -näyttely tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa taitelijan arkeen jatkuvan aikuisen tuen ja valvonnan tarvitsevan erityislapsen omaishoitajana.
Kuvakommunikaatiokäyttöön tehdyt päiväkirjanomaiset pikapiirrokset sekä yhdessä lapsen kassa työstetyt isokokoiset tussityöt ovat toimineet vuorovaikutuksen välineenä. Henkilökohtaisina, aitoina ja vilpittöminä ne tavoittavat syvän inhimillisyyden. Tarjoavat ikkunan arkeen, jota autismi määrittelee.
Vaikka arki erityislapsen omaisena on työlästä ja raskasta, on se myös täynnä rakkautta, hetkessä elämistä ja huumoria. Tätä tietä kulkiessa on taiteilijan mukaan mahdollisuus löytää elämästä pieniä ilon helmiä, ja oppia asennetta, että kaikki on hyvin, vaikka juuri mikään ei sujukaan suunnitelmien mukaan.
Anna Seppälän teoksia on ollut esillä monissa eurooppalaisissa kaupungeissa ja niitä on liitetty myös osaksi useita merkittäviä taidekokoelmia. Kreatorissa hänen teoksiinsa on mahdollista tutustua 26.3.-11.4. 2021. Näyttely on tuona ajankohtana kaikille avoinna ke-pe klo 17-18.30 sekä la-su klo 12-13.30. Lisäksi siihen on mahdollista varata 25 minuutin mittainen ilmainen yksityisesittely 1-5 henkilölle ke-pe klo 18.30-20.00 sekä la-su klo 13.30-15.00 välille.
Tiedustelut ja varaukset yksityisesittelyihin luomakunnantila@gmail.com viimeistään edellisenä päivänä.

Tapahtuma-ajat: 

  • 26.3.–11.4.

Tapahtumapaikka: 

Kreatorio

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuninkaankatu 21

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Sähköposti: 

luomakunnantila@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: