Tapahtuma ei ole enää voimassa.

When Four Is One, Eleto!

Kuopio | Henry´s Pub

Kuopiolainen When Four Is One on soittanut toistakymmentä vuotta yhdessä eri nimillä ja kokoonpanoilla, kunnes parisen vuotta sitten riveihin asteli filippiiniläinen Sammy "Faith" Asuncion. Sammy tehnyt musiikkia yli 40 vuotta ja soittanut lukuisissa yhtyeissä vuosikymmenien aikana, tehnyt toistakymmentä levyä ja videot ovat saaneet miljoonia katselukertoja mm. Youtubessa. Savon suunnalla ollaan operoitu vasta muutamia keikkoja tällä kokoonpanolla, mutta palaute on ollut positiivista. Bändi soittaa omien sanojensa mukaisesti bluesrockmetalfunkia ja repertuaarista löytyy sekä omia kappaleita, että cover-klassikoita.

Ensimmäisellä hiljattain julkaistulla nauhoituksella kuullaan Richie Havensin "Freedom", Freddie Kingin "Going down" sekä oma biisi "Go your way".
https//www.facebook.com/When-Four-Is-One-1395228493938155/

ELETO! on uusi kuopiolainen viisihenkinen kokoonpano, joka soittaa pop- ja rock-klassikoita Eppu Normaalista aina Haloo Helsinkiin ja Dingosta Juha Tapioon. Välillä kuullaan myös bändin omaa tuotantoa.

Bändin jäsenet ovat syntyneet neljällä eri vuosikymmenellä - yhdistävänä tekijänä tietenkin rakkaus hyvään musiikkiin. Eleto!
http://www.facebook.com/eletomusic/

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 20.9. klo 22

Tapahtumapaikka: 

Henry´s Pub

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 18

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

044 7757170

Sähköposti: 

henryspub@vrr.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

Vapaa pääsy!

Lipunmyyjät: 

Henry's pub

Osoite: