Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

The Toto Tribute - V5 ja Kimmo Blom

Kuopio | Ohjelmaravintola Maxim
V5 Band
V5 Band

V5 Tribute to Toto
Oulusta tulee vierailulle V5 yhtye, joka on koostunut musiikin entisistä sekä nykyisistä ammattilaisista ja joilla kaikilla on yhteinen rakkaus maailmalla menestyneeseen huippuyhtye Toton musiikkiin.

Toto tunnetaan rock- ja popmusiikin, soulin, funkin, jazzin ja R&B:n elementtejä yhdistelevästä musiikistaan. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa "Hold the Line", "Rosanna" ja "Africa". Yhtye julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa Toto jo vuonna 1978.

V5 yhtyeen laulajana toimii Kimmo Blom, joka on tunnettu mm. Tv:stä tuttujen The Voice Of Finland ja UMK:n laulukilpailuista, lisäksi Kimmo on esiintynyt TRIBUTE TO QUEEN -tähtenä esittäen Freddie Mercurya. Kimmoa pidetään ehdottomasti Suomen parhaimmistoon kuuluvana taitavana rocklaulajana.

V5:n muut jäsenet:
Jarkko Tervahauta - kitara ja taustalaulu
Eero Jauhianen - koskettimet ja taustalaulu
Jami Alaverronen- koskettimet
Sammy Kimari - basso
Kyösti Viitala - rummut
Miia Laitinen - taustalaulu.

V5 The Toto Tribute esitykseen kuuluu Toto:n kovimpien listahittien lisäksi iso kattaus bändin muusta tuotannosta, sillä V5 keikkasetissä on mukana myös teknisesti erittäin vaativia kappaleita kuten Home Of The Brave, Mushanga, The Turning Point jne. V5 on saanut loistavaa positiivista palautetta sekä yleisöltä ja ammattimuusikoilta, koska Toton vapautunut groovy ei ole helpointa mahdollista musiikkia soittajille, vaan vaatii muusikoilta tarkkaa paneutumista musiikkiin. Lisäksi tarkka selkeä soittaminen mahdollistaa yleisölle miellyttävän äänentoiston, jossa kaikki nyanssit ja instrumentit erottuu selkeästi pienintä yksityiskohtaa myöten mukavalla voluumilla.

V5 yhtye haluaa kunnioittaa Toton uskomattoman hienoa musiikkia ja bändin kaikkia jäseniä vuosien varrella sekä haluaa tarjota unohtumattoman musiikillisen esityksen nyt myös Maximin asiakkaille.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 27.10. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Ohjelmaravintola Maxim

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Haapaniemenkatu 34

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

0400 724 086

Sähköposti: 

info@maximkuopio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

22/18€

Lipunmyyjät: 

Juulia Poikela

Puhelinnumero: 

0400 724 086

Osoite: 

Ticketmaster

Puhelinnumero: 

0600 10 800 (1,98 €/min+pvm)

Osoite: