Tapahtuma ei ole enää voimassa.

SOLE AZUL

Kuopio | Ravintola King's Crown

Sole Azul
Harri Kuusijärvi - harmonikka
Pauli Lyytinen - tenorisaksofoni
Eero Tikkanen - kontrabasso

Kun varkaat veivät soittimet Azulin kaupungissa Argentiinassa, päätti Harri Kuusijärvi viedä tangon ja tehdä siitä omansa. Syntyi Sole Azul.
Sole Azul on keväällä 2017 perustettu trio, joka repii tangon juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämää tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia suomalaisista ja argentiinalaisista tangoista.
Harmonikkataiteilija Harri Kuusijärvi on tunnettu virtuoottisesta soittimen käsittelystään ja monipuolisuudestaan. Kuusijärvi on mm. kantaesittänyt lukuisia nykyklassisia teoksia ja ollut omalla Koutus - yhtyeellään maailmanmusiikkilistojen kärkipaikoilla. Vuoden 2017 Pori Jazzin Ted Curson - palkinnon saanut saksofonisti/säveltäjä Pauli Lyytinen on tullut tunnetuksi mm. yhtyeistään Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery, Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri, Equally Stupid ja Raoul Björkenheim eCsTaSy. Eero Tikkanen on yksi Suomen jazzkentän kysytyimpiä basisteja, joka tunnetaan mm. Mopo - ja The Mystic Revelation of Teppo Repo - yhtyeistä.
Yhtyeen esikoisalbumi julkaistaan kesällä 2018.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 17.1. klo 19.30

Tapahtumapaikka: 

Ravintola King's Crown

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuninkaankatu 22

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

15/10€ (jäsenet, opiskelijat)

Järjestäjä: 

Kuopio Jazz & Blues ry