Rantama, Bailout

Kuopio | Henry´s Pub

To 20.2.2020 RANTAMA-LEVYNJULKKARIKEIKKA, BAILOUT @ Henry's pub Kuopio
Vapaa pääsy!
OVET KLO 19 - SHOWTIME KLO 20 - K18

KUOPIOLAINEN PROGRESSIIVISEN ROCKIN SUURLUPAUS RANTAMA JUHLISTAA UUDEN SINKUN JULKAISUA KEIKALLA KOTIKENTÄLLÄ, TÄYSPITKÄ ALBUMI LUVASSA MYÖHEMMIN KEVÄÄLLÄ!

Kuopiolainen Rantama raivaa omaa polkuaan kuin luonnonvoima. Tämä tulenkatkuinen progressiivinen rockin tulokas esittää isoja ja vaiherikkaita kappaleita, joista voi löytää tuttuja piirteitä esimerkiksi areenarockin jättiläisistä Totosta ja Queenistä. Kappaleissa on vaikutteita Weather Reportin värikkäästä hullunkurisuudesta, King Crimsonin räjähtävästä oivaltavuudesta sekä uudemmilta progressiivisen musiikin soihdunkantajilta kuten Radioheadilta ja Opethilta. Yhtye kuitenkin takoo alati kuumenevaa rautaa omilla elkeillään, joiden sävyvalikoima yhdistelee herkkävivahteisen yhtyesoiton sekä stadioneille sopivan, tarttumapintaisen ja melodisen progerockin estetiikkaa. Musiikkiin hengen puhaltaa soitollaan kipinöitä ympärilleen sinkoava kitaratrio, joka on hitsautunut yhteen läheisen ystävyyden ja vuosien periksiantamattoman harjoittelun ja keikkailun myötä. Soitossa kaikuvat itäisen Suomen karut suolammet, loppumattomat, korkeiden kallioiden halkomat sydänmetsät sekä autiot järvenselät. Valosaasteen tuolla puolen on ollut helppo ihailla tähtiä ja haaveilla suuremmista maailmoista.

Timo Rantama – Kitara
Tatu Back – Basso
Iiro Laitinen – Rummut
Taavi Kiiskinen – Laulu

www.facebook.com/rantamaband/
www.instagram.com/rantamaofficial/
https://open.spotify.com/artist/4kGp7UphxejARgh43ZuFMr?si=-nfTOwUYQiG9Zm...
Rantama julkaisee uuden albuminsa keväällä 2020.

Vuonna 2010 perustetun Bailoutin musiikissa yhdistyy koukuttava heavy rock, 90-luku sekä progen kanssa flirttaileva tiukka ulosanti, joka on hioutunut nykyiseen muotoonsa vuosien varrella ympäri Suomen soitettujen kymmenien keikkojen myötä.
Rumpalin vaihdoksen sekä uuden materiaalin tuottamisen ja äänittämisen vuoksi keikoista on ollut taukoa, mutta vuoden 2020 alkupuolella Bailout tulee julkaisemaan toisen täyspitkän albuminsa “Road to Redemption” ja on tämän myötä enemmän kuin valmis nousemaan takaisin keikkalavoille. Levyltä on julkaistu kaksi sinkkua: “1999” joka on energinen, toivoa elättävä rock-pläjäys sekä “Into the Light” joka tuo taas bändin psykedeelisempää ja progempaa puolta esiin.

1999:
https://www.youtube.com/watch?v=gfPtgTBSnAY
https://open.spotify.com/album/3eGKQKffEN1W8jCptPCSZL
Into the Light:
https://www.youtube.com/watch?v=-xoMlZe3JVY
https://open.spotify.com/album/48960CXpRyghggmv1sbkpc

https://www.facebook.com/bailoutrockband/
https://www.instagram.com/bailoutrockband/

Koko Henkan keikkakalenterin löydät nettisivuiltamme www.henryspub.net

Tapahtuma-ajat: 

  • to 20.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Henry´s Pub

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 18

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

044 7757170

Sähköposti: 

henryspub@vrr.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lipunmyyjät: 

Henry's pub

Osoite: