Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mimmit 10 v. Ystävyys-konsertti

Kuopio | Kulttuuriareena 44

Lasten suursuosikit Mimmit täyttää 10 vuotta 2017! Mimmien juhlavuotta vietetään teemalla Ystävyys.
Juhlavuoden kunniaksi Mimmit tekevät mittavan kiertueen. Mimmien konsertit ovat riemastuttava kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Mimmien muskari ja Mimmikoto TV-ohjelmista lapsille tutut Mimmit tempaavat myös yleisön mukaan laulamaan ja tanssimaan.
Mimmien videoita on katsottu Youtubessa jo 1.5 miljoonaa kertaa. Mimmit ovat julkaisseet viisi kehuttua levyä. Levyt ovat saavuttaneet mm. kaksi Emma-ehdokkuutta. Kaksi levyä on myös valittu Helsingin Sanomien vuoden levyjen listalle! Mimmit ovat tehneet uransa aikana yli 400 konserttia Suomessa ja ulkomailla, julkaisseet kuusi kirjaa ja kaksi tekstiilikokoelmaa yhdessä Vallila Interiorin kanssa. Mimmit-animaatiot on myyty 26 maahan ja niitä voi katsoa Toongoggles-nettitv:stä yli 196 maassa.
Mimmit 10 v. Ystävyys
Ystävyys- juhlakonsertissa kuullaan Mimmien suosituimmat kappaleet vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia lauluja. Lämminhenkisessä konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Mukana on tietysti myös lasten suosikki, Mimmipussi. Mimmipussi avautuu laulun, soiton ja rytmin avulla, jos avautuu…Milläköhän tuulella Mimmipussi on tänään? Se selviää Ystävyys- konsertissa! Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Vauhdikkaat tanssit tempaavat yleisön mukaan. Mimmien kanssa musisoi loistava bändi: Tuomas Logrèn, kitara ja taustalaulu, Antti Halmetoja, basso ja taustalaulu ja Anssi Salminen, kitara ja taustalaulu. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä. Saa laulaa ja leikkiä mukana!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 15.10. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuriareena 44

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 44

Postinumero: 

70110

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

044 - 7182678

Sähköposti: 

kulttuuriareena44@kuopio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

10 €, perhelippu 28 €. Alle 2 v. ilmaiseksi

Lipunmyyjät: 

Ennakkoliput Lipputoimisto. Lippuja saa

Osoite: 

Lippuja saa myös ovelta!

Puhelinnumero: 

0407363529

Osoite: