Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Livestream - Sellon legenda

Kuopio | Kuopion Musiikkikeskus

Konsertti livestriimataan Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalista Kuopion kaupunginorkesterin YouTube-kanavalle.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Arto Noras, sello

Jaakko Kuusisto: Sellokonsertto op. 38
Jean Sibelius: Sinfonia nro 5 Es-duuri op. 82

“Sibeliuksen 5. sinfonia on minulle yksi suurimmista. Ystäväni ja suuresti arvostamani taiteilijan, Arto Noraksen saapuminen soittamaan hänelle viime vuonna kirjoittamani sellokonsertto on suuri ilonaihe.”
(Jaakko Kuusisto)

Jaakko Kuusiston sellokonsertto on Naantalin Musiikkijuhlien tilausteos vuodelta 2019, ja syntynyt Noraksen aloitteesta, ollen myös hänelle omistettu. Kuopion konsertti on toinen kerta, kun hän esiintyy tämän teoksen kanssa. Kuopion kaupunginorkesterin ja ylikapellimestarinsa sykli Sibeliuksen sinfonioita etenee nyt upeaan viidenteen sinfoniaan. Sibelius työsti teosta pitkään, ja sinfonia näki useita versioita ja uudelleenkirjoituksia ennen hioutumistaan timantiksi, jonka nykyään tunnemme yhtenä säveltäjän uljaimmista luomuksista.

Livestream-konsertin kesto on noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Livestream-tuotanto: Yhteistyössä Taustamarkkinat BGMT Oy
Ääni- ja valotuotanto: Kuopion Musiikkikeskus

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Vapaa pääsy

YLLÄTÄ YSTÄVÄ TAI LÄHEINEN – TUTTU TAI TUNTEMATON!
VOITA AINUTKERTAISET UNELMAPAIKAT ORKESTERIN SOHVA-KATSOMOON!

Uusien alkujen ja vuoden 2021 kunniaksi Kuopion kaupunginorkesteri haluaa tarjota kahdelle henkilölle mahdollisuuden yllättää joku läheinen eksklusiivisella livekonserttikokemuksella. Voit voittaa eturivin pehmeimmät unelmapaikat sinulle ja yllätettävälle torstain 21.1. Sellon legenda -konserttiin Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisaliin sohvalle aivan lavan tuntumaan. Konsertissa on kaksi sohvaa, joille molemmille arvotaan kaksi paikkaa. Konsertissa teille sekä livestriimin yleisölle esiintyvät Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestari Jaakko Kuusiston johdolla sekä mestarisellisti Arto Noras. Konsertissa ei ole muuta liveyleisöä.

Kenen perheenjäsenen, ystävän, sukulaisen, työkaverin, naapurin, harrastuskaverin, ystävällisen tuntemattoman tai muun henkilön sinä haluaisit yllättää ja miksi? Laita meille viestiä sähköpostitse musiikkikeskus@kuopio.fi otsakkeella YSTÄVÄN KANSSA SOHVAKATSOMOON. Kerro kenet haluaisit yllättää ja perustele lyhyesti parilla lauseella valintaasi. Lähetä viestisi meille sunnuntai-iltaan 17.1.2021 mennessä. Ilmoitamme voittajille suoraan maanantaina 18.1.2021.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 21.1. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kuopion Musiikkikeskus

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuopionlahdenkatu 23

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Ilmainen

Järjestäjä: