Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kuopio Big Band Puikkarissa

Kuopio | Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopio Big Band on kuopiolainen suuri jazzorkesteri, jonka juuret ulottuvat lähes 50 vuoden päähän. Se on aloittanut jälleen toimintansa tällä vanhalla nimellään vuoden 2019 alusta johtajanaan Mikko Toivanen. 1990-luvun kokoonpanosta on mukana muutamia jäseniä ja vuoden 1973 - 74 kokoonpanostakin kolme. Big band -yhdistys on myös herätetty henkiin ja käytännössä toiminnan "pääsponsori" on Kuopion Kansalaisopisto. Perinteikästä orkesteria ovat vuosien saatossa johtaneet ainakin Hannu Sopanen, Herbert Lindholm, Klaus Salmi, Rauno Tikkanen, Sampo Hietanen, Antero Pirskanen ja Hannu Hiltula.

Kuopio Big Bandin muusikot ovat edistyneitä alan harrastajia ja onpa mukana muutama ammattimuusikkokin. Sen johtaja Mikko Toivanen on pitkän linjan kuopiolainen musiikkikouluttaja ja myös orkesterin pääsovittaja. Laulusolisti Teija Korhonen puolestaan on Savonia-amk:sta valmistunut laulunopettaja, joka työskentelee Lauluklubi Maestrassa ja Kuopion konservatorion rytmimusiikin ammattikoulutuksessa.

Orkesterin musiikki kattaa big band –musiikin koko laajan kirjon eri tyylisuuntia swingistä ja balladeista rock-, pop- ja latin-rytmeihin.

5.12. konsertissa kuopiolaisyleisöllä on mahdollisuus kuulla big band –musiikkia erinomaisessa Puijonsarven uusitussa salissa, siis juuri sellaisessa autenttisessa ympäristössä, jossa tällainen musiikki 1930-luvulla syntyi. Ja hyvän ruuan kanssa!

Pienen konserttiosuuden jälkeen orkesteri soittaa koko loppuillan tanssittavaa big band –musiikkia.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 5.12. klo 18.30–22.30

Tapahtumapaikka: 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Minna Canthin Katu 16

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

59