Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Koe ite! - Maalaa musiikki, kuule kuva

Kuopio | Snellmanian juhlasali, Itä-Suomen yliopisto

KOE ITE! –
MAALAA MUSIIKKI, KUULE KUVA

Kuopion kaupunginorkesteri
Mikk Murdvee, kapellimestari
Marja Kolu, kuvataiteilija
Markku-Jussi Komulainen, kuvataiteilija

Konsertissa soivat ja näkyvät klassisen musiikin suositut kappaleet mm. Antonín Dvorákilta, Josef Straussilta ja Jean Sibeliukselta. Ars Liberan kuvataiteilija loihtii yleisön edessä musiikkikappaleet näkyviksi ja toinen kuvataiteilijoista opasta yleisöä piirtämään tai maalamaan musiikin mukana.

Kuvataiteilija Marja Kolu toimii nykytaiteilijan välinein käyttäen nopeaa croquis-tekniikkaa. Hän luo tapahtumaluonteista taidetta, joka törmäytyy yleisön kanssa, mikäli olet matkalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Yhtäältä happeningiin pohjautuva taideteos on yhtäaikaisesti performatiivinen ja visuaalinen, jonka dynaaminen luonne on altis sattumalle, muutokselle ja vuorovaikutteiselle dialogille tekijöiden ja yleisön välillä. Samanaikaisesti se lähestyy taiteen ja elämän vuorovaikutteista kohtaamista.

Yleisöä opastaa salin puolella kuvataiteilija Markku-Jussi Komulainen. Paikalla on rajoitettu määrä paperia ja maalaustarvikkeita. Ota mahdollisuuksien mukaan omat maalaus- tai piirustustarvikkeet mukaan!

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri ja Ars Libera

Lipunmyynti: Kuopio Info, Sokos Kuopio, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopion kaupunginorkesterin lipunmyynnin palvelunumero 0600 96 100 (1,98 €/ min. + pvm) ma-pe klo 11-15, Lippupisteen myyntipisteet ja R-kioskit (vain lunastus). Ovimyynti 1h ennen konsertin alkua konserttipaikalla.
eLiput: www.lippu.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 7.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Snellmanian juhlasali, Itä-Suomen yliopisto

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Yliopistonranta 1

Postinumero: 

70210

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

25 € / 20 € eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / 8 € lapset alle 16v, koululaiset, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinta sisältää palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Lipunmyyjät: 

Kuopion kaupunginorkesteri

Puhelinnumero: 

0600 96100 (1,98 € / min+pvm), musiikkikeskus@kuopio.fi

Osoite: 

Järjestäjä: