Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Humu-klubi #64 - Muuan mies, (proto)Torvinen

Kuopio | Olutravintola Pannuhuone

Marraskuun mertaan hukkuvat viimeisetkin syksyn värit. Harmaaskaala maalaa taivaat ja maat. Vain vanha ja veltto kuu säilyttää värinsä ja kuuntelee maailman rapinaa. Onneksi Pannuhuone Gust. Raninin ovi on auki ja sen suojiin voi käpertyä Humu-klubin kainaloon nauttimaan lämpöä nostavaa ja elävää musiikkia.

8.11.2019 Showtime jo 20.00!

Järjestyksessä 64:s Humu-klubi rypee hivenen nostalgiassa ja luottaa illan kattauksessa jo loistaviksi todettuihin ja aiemmillakin klubeilla vierailleisiin kokoonpanoihin.

(proto) Torvinen ei kokoonpanoa kaipaa. Hän on Humu-tallin oma poika, eikä kuitenkaan kenenkään oma. Säälittömässä itsesäälissä ja loputtomassa lääkekokeilussa soittava ja laulava Torvinen on silkkaa runoutta. (proto)Torvinen on pelottava, analyyttisen tutkiskeleva sivustakatsoja, jonka näkemys maailmasta viiltelee kuulijan sydämen siisteiksi siivuiksi. Hirvittävällä aikuisenergialla ja pitelemättömällä lavakarismalla siunattu (proto) Torvinen saa marraskuun harmaskaalan säihkymään sateenkaaren väreissä.

Muuan mies saa hyvälle tuulelle. Lämpö ja rakkaus, rauha ja nauru, loistavat kirkkaan aurinkoisena aurana tämän kokoonpanon ympärillä. Ilo ja suru kohtaavat häpeilemättömässä leikissä, jota myös elämäksi kutsutaan. Muuan mies välittää musiikillaan arjen magiaa: reggae- ja iskelmävaikutteisia tragikoomisia ralleja rakkaudesta, elämästä, kuolemasta ja vaikkapa karhukaisista ja tonnikalasta.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 8.11.

Tapahtumapaikka: 

Olutravintola Pannuhuone

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 25

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

017 5810 451

Sähköposti: 

olutravintola@pannuhuone.net

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Humu-klubi

Lippujen hinnat: 

8€

Lipunmyyjät: 

Pannuhuonen Gust. Ranin

Järjestäjä: