Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Henry´s Pub Goes Satama: Pyhimys

Kuopio | Makasiiniravintola Albatrossi

?HUOM!? KEIKKA MAKASIINIRAVINTOLA ALBATROSSIN PIHALLA OLEVALLA TAPAHTUMA-ALUEELLA (Makasiinikatu 1, 70100 Kuopio)

VIISIKYMPPISIÄ TÄNÄ VUONNA JUHLIVAN KUOPION HENRY'S PUBIN SATAMA-SPEKTAAKKELIN AVAA PYHIMYS!

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Pyhimys on pitkän linjan räppäri, joka tunnetaan oivaltavista, moniulotteisista ja ajatuksia herättävistä lyriikoistaan.

Viime vuonna Pyhimys pokkasi peräti kuusi Emma-palkintoa ja julkaisi vasta äskettäin uusimman singelohkaisun "Minions". Viimeistään vuoden 2018 Tapa poika -albumillaan jättisuosioon nousseen Pyhimyksen edelliset live-setit ovat olleet spektaakkelimaisia. Mm. suuren orkesterin ja teatteritaidetta sisältäneiden ”Neljä vuodenaikaa” -konserttien sekä Matti Mikkolan johtaman Saimaa-yhtyeen kanssa tehtyjen bändikeikkojen jälkeen artisti palaa takaisin rap-juurilleen. Alkuvuodesta 2020 ilmestyneen MIKKO-albumin tiimoilta Pyhimys on noussut lavalle pienemmällä ja intiimimmällä kokoonpanolla.

"Mikko on mun ikäluokan yleisin nimi ja samalla yleiskäsite mm. sanoissa baarimikko tai ovimikko. Mikko on siis vähän niin kuin kuka vaan, vaikka samalla se olen just minä. Siksi mun seuraavan albumin nimi on myös MIKKO."

? HENRY'S PUB TUO 50V-JUHLAVUODEN KUNNIAKSI KEIKAT SATAMAAN! ?

Viisikymppisiään juhliva Henry's pub jatkaa juhlavuotta elokuun aikana tuomalla lukuisia huippuartisteja ulkoilmakeikoille Kuopion satamaan. Makasiiniravintola Albatrossin pihaan rakennettavalla "Henry's pub 50V goes satama"-alueella livemusiikista nautitaan yhteensä yhdeksänä iltana.

Henry's pubissa paikan päällä juhlavuoden keikat jouduttiin keskeyttämään koronan vuoksi jo maaliskuun puolivälissä ja pubin ovet pysyvät vielä toistaiseksi kiinni. Elokuussa keikkoja toteutetaan isommalla ulkoilma-alueella satamassa, jossa yleisökapasiteettia on rajattu paremman turvallisuuden saavuttamiseksi.

Nähdään siis pian satamassa nauttien keikoista yhdessä ja turvallisesti!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 13.8. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Makasiiniravintola Albatrossi

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Makasiininkatu 1

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lipunmyyjät: 

Tiketti

Osoite: