Egotrippi & Kuopion kaupunginorkesteri: Aina matkalla jonnekin

Kuopio | Kuopion Musiikkikeskus

Egotrippi
Kuopion kaupunginorkesteri
Antti Rissanen, kapellimestari

Egotripin supersuosittu yhteisesiintyminen Kuopion kaupunginorkesterin kanssa saa jatkoa.

Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään pari vuotta sitten esiintymällä sinfoniaorkestereiden kanssa eri puolilla Suomea. Huikean yleisömenestyksen saanut orkesteriyhteistyö saa nyt jatkoa ja yhtye palaa Kuopion Musiikkikeskuksen estradille Kuopion kaupunginorkesterin kanssa. Huikeassa konsertti-illassa Egotripin laajasta tuotannosta soi sinfoniselle kokoonpanolle sovitettuina runsas hittikappaleiden kirjo. Egotripin musiikki on vahvaa, perinteiseen käsityöhön nojaavaa kitara- ja lauluvetoista suomipoppia, joka sinfoniaorkesterin laajaan äänimaisemaan yhdistettynä nousee aivan uusiin tunnetiloihin. Yhdessä näistä elementeistä syntyy suurta tunnetta ja aivan uudenlaisia elämyksiä. Konsertit ovat muutoinkin harvinaista herkkua, sillä ne ovat Egotripin tämän vuoden ainoat julkiset esiintymiset. Monipuoliset ja taitavasti kirjoitetut, mutta alkuperäisiä kappaleita kunnioittavat orkesterisovitukset soivat komeasti rockbändin kanssa. Sovituksista vastaavat tämän sukupolven alansa parhaat tekijät, kuten Marzi Nyman, Lasse Enersen, Arttu Takalo, Anssi Växby, Sami Pitkämö ja Pessi Levanto. Kapellimestarina konserteissa toimii Antti Rissanen.

”Egotrippi-yhtyeen jäsenet ovat taitavia, kokeneita ja sivistyneitä muusikoita. Näistä lähtökohdista yhteistyö Egotrippi-yhtyeen kanssa on ollut mitä suurimmassa määrin sujuvaa, taiteellisesti korkeatasoista, nautittavaa ja ikimuistoista. Egotripin musiikki on koskettavaa ja monipuolista. Huikeiden sovitusten ansiosta se toimii hienosti sinfoniaorkesterin kanssa. Olen nauttinut roolistani yhtyeen ja orkesterin välissä”, kommentoi kapellimestari Antti Rissanen.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia (sis. väliajan).

KLO 17 RAVINTOLA OODIN PRE-BUFFET Valohallissa
Aloita konsertti-ilta ja viikonloppu rennosti sekä tyylillä nauttimalla seurueesi kanssa ennen konserttia maukas buffetmenu. Buffetpaketit ovat myynnissä 30.9.2020 saakka. Tarjolla Kuopion Musiikkikeskuksen 35-vuotisjuhlamenu.

Menu:
Savumuikku-caesarsalaattia
Suolalohta & spelttiä
Järvikala-galettea
Possupastrami-salaattia
Hasselbackan myskikurpitsaa & rapeaa perunaa
Kaskinaurista & sisusiirappia
Paahdettua palsternakkaa & omenaa
Herkkusientä & marinoitua pinaattia
Oodin syksyistä kaalisalaattia
Vihreää salaattia & vinaigretteä

Muhennettua sipuliperunaa
Karjalan nyhtöpaistia

Uuniomenaa, talkkuna-kaurakeksiä & puolukkavaahtoa
Reilun kaupan luomukahvia & haudutettua teetä

Juomat eri maksusta.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 9.10. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kuopion Musiikkikeskus

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Kuopionlahdenkatu 23

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

40 € / 35 € S-Etuhinta / 25 € opiskelijat ja lapset alle 16v. Buffetpaketti (sis. 35v-juhlamenu ja pääsylippu): 71 € / 66,50 € S-Etu / 57,50 € opiskelijat / 40 € lapset alle 16v. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Lipunmyyjät: 

Kuopion Musiikkikeskus

Puhelinnumero: 

0600 96100 (1,98€/min.+pvm)

Osoite: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

Osoite: 

Järjestäjä: