Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Corazon al Sur-Sydämeni kaipaa etelään

Kuopio | Ohjelmaravintola Maxim
Maria Lund
Maria Lund

Maria Lund ja uuden aallon tangoyhtye Nuevo Quinteto Otra Vez tarjoilevat unohtumattoman konserttielämyksen suomalaisen ja argentiinalaisen tangon rakastetuimpien klassikoiden parissa.
Kuulemme tarinoita ilosta ja surusta, yksinäisyydestä, kaipuusta, rakkaudesta ja intohimosta kun Unto Monosen, Fridrich Brukin ja Toivo Kärjen rakastetuimmat tangot saavat rinnalleen Carlos Gardelin ja Astor Piazzollan kuuluisimmat tangoklassikot. Matti Laukkasen ja Henrik Sandåsin huikeissa sovituksissa tangon helmet muuntuvat intohimoiseksi konserttitangoksi.
Marian ja Nuevo Quinteto Otra Vezin yhteistyö sai alkunsa TangoLab -klubeilla Jyväskylässä ja Tampereella 2019. He valmistivat klubikonsertteihin monipuolisen kattauksen niin argentiinalaista kuin suomalaistakin tangoa uudenlaisina, genrerajoja iloisesti rikkovina sovituksina. Carlos Gardelin, Astor Piazzollan, Unto Monosen, Toivo Kärjen ja Fridrich Brukin tangoklassikoista kuoriutuu Marian ja yhtyeen käsittelyssä joka kerta joitain uutta ja ennenkuulumatonta. Värikkäistä sovituksistaan, improvisatorisista ilotteluistaan ja armottomasta svengistään tunnettu tangoyhtye yhdistää ainutlaatuisella tavalla elementtejä tango nuevosta, jazzista ja taidemusiikista. Maria Lund puolestaan tuo vahvalla eläytymisellään esitykseen eleganssia, sielukkuutta, draamaa ja intohimoa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 17.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Ohjelmaravintola Maxim

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Haapaniemenkatu 34

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

0400 724 086

Sähköposti: 

info@maximkuopio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

18/15