Tapahtuma ei ole enää voimassa.

ANTI Prize Party, Live: F

Kuopio | VR konepaja

ANTI-festivaali 2019 huipentuu 14.9. päätösbileisiin VR:n Konepajalle rakennetulla klubilla! Esiintyjänä bileissä on F! Illan aikana ratkeaa myös ANTI Festival International Prize for Live Art voittaja. Baarin klubille toteuttavat Ravintolamestarit ja RPS Brewing yhteistyössä.

DJ: DJ Stedi (Funkkaa Taikka Kuole)

Lauantai 14.9. 21:00
K-18, ilmainen sisäänpääsy

VR:n Konepaja, Pohjolankatu 1.
Saapuminen: Pohjolankadun bussipysäkki : bussit 4 & 8. Kullervonkadun bussipysäkki: bussi 23.

F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Aito ja sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

F tunnetaan singlejulkaisuistaan “Ovikelloo”, “Hajoaa”, sekä “Katastrofin aineet” (feat. costee), jotka ovat soineet urbaanin musiikin radiokanavilla taajaan ja keränneet kiitosta niin rohkeasta ulosannista kuin tuoreesta soundimaailmastakin.

Vakuuttavan esiintulon Suomen musiikkikentälle tehnyt F on nähty livenä mm. Pyhimyksen loppuunmyydyn Tapa Poika -kiertueen lämmittelijänä ja osana puhuttua D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapspektaakkelia, jonka moni on nostanut yhdeksi vaikuttavimmista tapauksista kotimaisella musiikkikentällä pitkään aikaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.9. klo 21–1

Tapahtumapaikka: 

VR konepaja

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Pohjolankatu 1

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Jyri Väisänen, jyri@antifestival.com, 050 305 2005

Järjestäjä: