Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Nettikirkko

Kuopio | Kuopion metodistiseurakunta

Nettikirkko on jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkään, tablettiin tai tietokoneelle ilmaiseksi.

Nettikirkossa on musiikkia, rukousta, Raamatun lukua sekä saarna. Saarna nauhoitetaan, mutta muutoin tilaisuutta ei nauhoiteta. Saarna julkaistaan myöhemmin netissä ilman osallistujien kuvia tai nimiä.

Saarnaajina toimivat Metodistikirkon pastorit.

Vietämme yhdessä myös ehtoollista su 31.5., la 6.6. sekä la 27.6. Metodistikirkon ehtoollinen on avoin jokaiselle joka uskoo Jeesukseen Kristukseen tai tahtoisi uskoa, kirkkokuntaan katsomatta. Voit varata kotoasi ehtoollisaineet valmiiksi ennen tilaisuutta. Pala leipää ja tilkka mehua riittävät oikein hyvin.

Nettikirkoissa on myös pyhäkoulu 6.6., 13.6. ja 27.6.

Pyhäkoulu alkaa klo 18. Tähän osallistuminen tosin tarvitsee perheeseen myös toisen etäyhteyden, jotta lapset voidaan jakaa eri ”huoneeseen” pyhäkouluopettajan kanssa. Lasten vanhempien ollessa pyhäkoulussa mukana, tämä onnistuu mainiosti myös yhdellä mobiililaitteella.

Voit osallistua Nettikirkkoon joko kuvan kanssa tai ilman videokuvaa.

Halutessasi voit osallistua yhteiseen rukoukseen tai Raamatun lukuun, mutta olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle.

Rukouspalvelu tilaisuuden jälkeen tapahtuu erillisten ”huoneiden” kautta, joiden keskustelut eivät kuulu ns. päähuoneeseen. Myös ”kirkkokahveille” voit jäädä hetkeksi vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa nauttien itse keitettyä kahvia.

Jos haluat osallistua Nettikirkkoon, laita sähköpostiosoitteesi pastorille (046-810 8158 / elisa.brander@metodistikirkko.net) ennen iltaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 27.6. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Kuopion metodistiseurakunta

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Puusepänkatu 7

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

+358449889669

Sähköposti: 

kuopio@metodistikirkko.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: