Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lastenilta - vanhemmille omaa aikaa

Kuopio | Keskusseurakuntatalo

Tarvitsetteko hetken omaa aikaa, mutta lastenhoitoa on vaikea järjestää? Tuomiokirkkoseurakunta järjestää keskusseurakuntatalolla lasteniltoja, joiden aikana lapset tekevät omalle ikätasolleen sopivia asioita: leikkiä, pelejä, askartelua ja kavereiden kanssa olemista. Pienimpien kanssa ihmetellään muiden lasten toimintaa ja tutkitaan heille sopivia leluja aikuisen turvallisessa läheisyydessä. Vanhemmat ottavat lapselleen tarvittaessa eväät mukaan.
Lastenillat kokoontuvat keskiviikkoisin 12.9., 10.10. ja 14.11. klo 16-19. Lapsi voi olla hoidossa koko ajan tai vain osan aikaa. Paikalla on ryhmän tarpeen mukaan työntekijöitä ja kerhonohjaajia. Sisäänkäynti E-ovesta.
”Lasteniltojen tavoitteena on tukea parisuhdetta ja vanhempien jaksamista arjessa. Jokainen vanhempi arvioi itse, onko oma lapsi jo valmis osallistumaan ryhmätoimintaan. Näin haluamme mahdollistaa myös pienempien lasten vanhemmille lyhyen hengähdyshetken”, kertovat ohjaajat toiminnasta.
Ilmoittautuminen iltaan tapahtuu edelliseen päivään klo 12 mennessä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikka varmistuu ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Paulalta, paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266 tai Elinalta, elina.hakkarainen@evl.fi / 040 4848 251.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 14.11. klo 16–19

Tapahtumapaikka: 

Keskusseurakuntatalo

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Suokatu 22

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Tapahtuman lisätiedot: