Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Oasis Knebworth 1996

Kuopio | Scala

Lajityyppi: LiveEvent: dokumentti, musiikki, konsertti, event cinema.
Kesto: 1 t 48 min.
Ohjaus: Jake Scott.
Pääosissa: Liam Gallagher, Noel Gallagher.

10. ja 11. elokuuta 1996 250 000 nuorta musiikin ystävää kokoontui Knebworth Parkiin nähdäkseen Oasis soittavan kaksi ennätyksellistä, aikakauden määrittelevää keikkaa. Mahtavat konsertit myytiin loppuun alle päivässä, ja yli 2% Yhdistyneen kuningaskunnan väestöstä yritti ostaa lippuja.

Tämä oli aikaa, jolloin Yhdistynyt kuningaskunta toipui hitaasti vuosikymmenen taantumasta. Lisääntyvä luottamus taiteeseen ja kulttuuriin aloitti Cool Britannian ja Oasis-meteorisen nousun, mikä heijasti maan uutta havaintoa ja vakaumusta. Knebworth -konsertit olivat alusta loppuun täynnä kivikylmiä klassikoita, kuten Champagne Supernova, Wonderwall ja Don't Look Back In Anger.

Oasis Knebworth 1996 on tarina tuosta viikonlopusta ja Oasisin ja heidän faniensa välisestä erityisestä suhteesta, joka teki sen mahdolliseksi. Se kerrotaan paikalla olleiden fanien silmien kautta, lisäksi haastatteluja bändin ja konsertin järjestäjien kanssa. Jake Scottin ohjaama laaja konsertti ja ainutlaatuiset ennennäkemättömät kuvamateriaalit, tämä on iloinen ja toisinaan koskettava elokuvamainen juhla yhdestä viimeisten 25 vuoden tärkeimmistä konserttitapahtumista.

Huom! Oasis Knebworth 1996 sisältää kohtauksia, jotka saattavat aiheuttaa oireita valoherkille katsojille.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 23.9. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Scala

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Ajurinkatu 16

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

S

Järjestäjä: