Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Korkeakosken kevät

Kuopio | Korkeakosken Kanjonin kahvila

Kaikkien sukupolvien yhteinen retkikohde, Suomen korkein vapaa vesiputous KORKEAKOSKI kuohuu nyt komeimmillaan. Parkkipaikka on aivan kosken ja Suomen vanhimman luonnonsuojelualueen vieressä.

Kanjonin Kahvilan terassin Take away:stä saa pe 22. - su 24.5. klo 10 - 18 jäätelöt, kahvit ja kotitekoiset korvapuustit, munkit ja Liepuskan karjalanpiirakat mukaan käteisellä tai kortilla.

Kosken äärellä levähdyspaikoilla ja ympäröivässä luonnossa on tilaa kahvitella tai nauttia omista eväistä. Makkaraa voi paistella kosken rannalla olevalla tulipaikalla omilla tai kahvilalta ostetuilla puilla.

Kanjonin kierros - vaelluspolku alkaa n. 200 m parkkipaikalta etelään. 5.5. km pitkän rengasreitin varrella (1,5, km) on myös laavu ja tulipaikka.

Löytynlohi, KantriFarmi - eläinpiha ja Tuovilanhden kylä löytyvät aivan lähistöltä. Aukioloajat löytyvät niiden omilta sivuilta.

5 km päässä Korkeakoskelta Kuopioon päin on Patalahden lintujärvi, jonka ympäri kiertää n. 5 km polku, sekä Viannan vanha kanava ja Ahkiolahden kanava, mitkä ovat myös mukavia pysähdyspaikkoja.

Kanavien välissä, Viannankosken rannalla on laavu ja tulipaikka kalastusluvan ostaneille. Luvat voi ostaa Metsähallituksen nettisivuilta.

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 22.5.–24.5.

  • pe klo 10–18
  • la klo 10–18
  • su klo 10–18

Tapahtumapaikka: 

Korkeakosken Kanjonin kahvila

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Korkeakoskentie 111

Postinumero: 

71775

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

040-9111530

Tapahtuman lisätiedot: